Förlorat

Sitter och fixar lite med mp3'n just nu. Min riktiga mp3 kraschade på riktigt för några veckor sen ,så jag får hålla till godo med syrrans gamla. 128 mb, de ni! Man får plats med nästan 25 hela låtar! Men det blir desto värre att välja ut vilka^^

Lite måste jag få klaga. På min mp3 hade jag verkligen hela min musik-samling, och nu är allt borta. Gråt gråt för att 500 låtar gått till spillo! "Lite" tänker några av er kanske, men det var min bara min musik. *Krokodiltårar*

Det blir svårt att få tag på alla, eller iallafall de bästa, igen. Kommer inte ihåg vilka artister som fanns med eller vilka låtar. DAGENS I-LANDS PROBLEM!

Inget musiktips idag, men kolla in Hipp Hipp- Hejarklacken. Sanslöst kul för alla er som inte har sett den.

night night!! <3

Dan före dan före lördag...

Dagen började med Retorik kvart över åtta. Konstigt nog var jag inte supertrött, trots att jag bara sovit fem timmar och 45 min i natt. Ibland känner man sig bra märklig...

Till Niepoe, som vill veta vad vi gör på Retoriken, så ska jag berätta vad vi gjorde idag. Vi övade på att läsa texter två och två med olika tonfall/tonlägen. Till exempel irriterat eller engagerat, men även överlägsen eller underlägsen. Det är rätt kul tycker jag. Man får spela en roll liksom.

Sen Designmodeller i TRE lååånga timmar. Sen lunch.... kl kvart i ett, känns lite sent. Men det positiva är att matsalen nästan är helt tom då. Och mat fanns det kvar till oss också. Yummie med pannkakor och ärtsoppa!

Sen en mattelektion och sedan slut för dagen. Chill-pill... hänkade med Martin och Anton till Abrahamsberg, de skulle hyra skidor till KB nästan vecka. Inte lite taggad jag är inför det! Längtar som f*n!

Nu är jag hemma, har tränat ett medelpass på Friskis Brommahallarna. Det behövdes efter tårtan igår kändes det som. Puh.

håll ut tills nästa inlägg!!

Tomorrow tomorrow...

Vår allas egen Ribbow fyller 18 år imorgon! Grattis till dig gumman!

Olle, jag och Emma överraskade henne idag när vi kom hem till henne med tårta och present nu på kvällskvisten. Mysigt värre, men jag åt så mycket tårta så nu tror jag att jag ska storkna. Hård hård träning blir det för mig imorgon kan jag säga... ^^^

Det här blev ett kortis- inlägg. Klockan är halv elva och jag har inte gjort läxan i retorik än. Bör nog göra det innan jag somnar, så bye bye suckers!

image8

image9

Vår tårta kanske inte var lika vacker som dessa, men den var iallafall skitgod!


Forever Converse

Nej det blir inget musiktips today, lessen... Man kan ju inte publicera vad som helst på sin blogg för sjutton! Återkommer när jag hittar något som låter fint.

Så länge får ni en satans massa bilder på Converse-skor. Blev stört sugen på våren idag, då Converse-säsongen börjar.

Enjoy!

          



Här är en kille som verkligen ÄLSKAR skomärket Converse

 
image7

p.s. Själv hade jag ett par vit och blårandiga förra året, saknar dem!



Lollos kvällsbok

Tjo guuuzar!! Whazup??!

Ville bara påminna er om att den här bloggen absolut inte ligger nere för tillfället, så glöm för guds skull inte att besöka den dagligen!

Tack från lilla mig <3

Skrriv och tallfel

Mmmm middag just. Stekt Allaska Polloc fisk blev det med potatis. Även en sorts guacamole som inte riktigt var guacamole... humm, hur lät det?

Märker mer och mer hur jag börjar prata och skriva liksom osammanhängande och rent ut sagt korkat!
Som i lördags när jag var tennistränare för 7- åringar...

Jag förklarar en övning, och visar vart dom ska stå. Säger typ "Om alla ställer sig här på ett led och lyssnar på mig".
Förklarar sedan övningen, och säger sedan "Så ni ska alltså stå HÄR fast DÄR" och pekar på andra sidan nätet...

öum... jaa.....


Ni förstår nog vad jag menar. Men det är inte alltid lätt (ironi^^)


Nej nu ska jag packa gympakläder, ta bort gammalt nagellack och framförallt sova! Men först måste jag logga ut härifrån....

en ledig eftermiddag...

Hej på er,

hade lite tid över så då kan jag ju alltid skriva några små ord till er. Vad gör ni? Själv så sitter jag och ugglar, försöker plugga lite (eller iallafall snart) men det är rätt ok ändå. Skönt att komma hem, ingen är hemma och det är lugn och ro.

På datorn spelas just nu Radiohead- Faust Arp. Knasig sång med ovanliga acordföljder. LIka knasig är Radiohead's Jigsaw Falling Into Place. Den är inte lika bra tycker jag.
Aerosmith- Dream on, bara att tanka hem och lyssna, kanske inte världens partylåt men så jäkla bra ändå!

image8



Nä nu ska jag plugga lite, kan behövas. Men jag LOVAR jag skriver senare ikväll. Gör jag inte det så är jag en tvättäkta ärtis!

kyss på kind <3

Bortskämd?

Den här veckan som gått har jag varit i skolan mån, tis och tors. Alltså ledig ons och fred. Fan va skönt det är egentligen! 

Känns som att den nya veckan som börjar imorgon kommer bli lång, men det är bara för att jag går alla dagar. Bara att vänja sig.

Men enligt mig så borde skolan ta en paus varje fredag, och alla elever får då officiellt ledigt.
Långhelg to the people!

Men vad tycker ni om den idén då? Bu eller bä? (dåligt eller bra?)image7

Söndags- text

När var det jag bloggade senast? I fredags? Kanske det... helgerna flyger fram och jag hinner inte riktigt fatta vad som händer. Men det är väl ett tecken på att man har trevligt kanske...

Sen fredags har jag tränat barn i tennis, träffat Sara och varit på bio, varit hos Jocke med lite folk, gått långpromenad och värdat.

Har även gått från Hässelby strand hem till mig kl halv två på natten, själv. Missförståd och missöden samt att saker och ting ibland strular till sig var orsaken till det (OCH ATT 119 BUSSEN GÅR SÅ SJUKT O-OFTA HÄR I H-BY) Men det gör faktiskt ingenting för mig, eftersom jag hade väldigt trevligt fram tills dess iallafall.


Nu är det söndagkväll och snart väntar sängen. Underbart! Imorrn skola igen och jag är fett taggad... typ.

Puss och kram alla goa barn så ses vi snart igen!

"Oh, I wish I could move like Michael Jackson"

image6

HIttade denna sjuka bild på internet, Michael Jackson från år 1970- 2010.
Kan nog stämma, jag ska ta mig en funderare på det...


Världsmusik

Tanka hem musik från hela världen, man upptäcker så många nya låtar och band. Musik som man inte trodde fanns fastnar plötsligt i hjärnan på en. Rätt ovanligt...
Själv ska jag sätta mig ner och ladda ner Baltisk musik, det finns många låtar som låter ungefär som cirkusmusik. Man bli glad av dem!

image4

Mannen känns liksom lite cirkus tycker jag....
Han är för övrigt frontfigur i bandet Häjkån Bäjkån... och öum fråga mig inte vad det är, men det är därifrån jag fick bilden iallafall... tror att det är ett barnband (om jag har fattat det rätt)


Men som sagt, tanka hem!!!!

image5

DAGENS inlägg

Här kommer en liten summering av idag-dagen (fina ordval vi har här ikväll...)

Klockan ringde halv nio, gick upp, åt frukost, åkte till Åkeshov för att gymma. Kämpade i ca en timme, sedan dusch och bastu. Därifrån in till Fridhemsplan och vidare med buss 4 till Friskis Hornstull. Mamma fick en hjälpande hand av mig med sitt pass (shit vad mycket nice musik vi hittade!)

Sen åkte vi hem vid fyratiden och kom hem vid fem ungefär. Jag chillade fram till åtta då jag och la familia åt middag. Mums med kräftstjärts-canneloni! Tröttnar man på lasagne ibland (som egentligen är totalt omöjligt) så finns det smarta receptet.
Det är aplätt verkligen, bara att fylla canneloni- "plattor" med kräftstjärtar, typ krossade tomater, lök och kryddor. Sen husch in i ugnen! Man kan även stoppa dem fulla med annat gott om man vill det. Läste på nätet om canneloni med tonfisk, mozzarella, pesto och soltorkade tomater. Jag skulle inte banga på den kan jag säga...

Här är två andra smarriga cannelonisar;

image59     image60


Suck nu vill syrran ha denna datorn, måste kila tyvärr... men jag återkommer! <3

Aerobics

DETTA INLÄGG SKULLE HA PUBLICERATS IGÅR, MEN EFTERSOM INTERNET INTE ALLTID GÅR ATT LITA PÅ SÅ FÅR NI DET NU ISTÄLLET. HADE LIKSOM SKRIVIT HELA NÄR INTERNET LAGGADE... TACK FÖR FÖRSTÅELSEN!


Har en smula ont i huvudet och är allmänt trött just nu, även fast jag verkligen har det chill just nu och nästan inte gör någonting nödvändigt. Jag lajjar mest runt dagarna i ända känns det som och gör endast roliga saker. Som tränar, träffar vänner och myser. Härligt!
Kom hem från ett aerobicspass för ett tag sen, har just käkat middag och nu planerar jag lite inför imorrn. En annan är ju ledig imorrn...

image57


image58

Någon som kommer ihåg? Inte jag iallafall, var inte född då. 80's... huum....


Först blir det eventuellt gym på förmiddagen med några i klassen, sen därifrån till Friskis i Hornstull och hjälpa mamma med gympa-musiken. Cash Cash säger jag bara, och dessutom är det roligt. Kan man ha ett bättre extraknäck eller?? Knappast!

Senare kanske det blir äventyrsbad i Eriksdal om inte allt för många bangar. Antagligen blir det väl bara jag och
K-muppen (ta inte illa upp vännen) eftersom vi alltid vi göra saker... men folk vill inte, Gud vi är som småbarn!


Juste klippte mig idag, kort och bra inför Indien. Visst är det några veckor kvar men hoppas det inte hinner växa ut.
"Tänk om jag hade en liten digitalkamera, ompa ompa falle-ralle-ra. Tänk vilka fina kort jag skulle kunna ta,
ompa ompa falle-ralle-ra"

Någon som vill köpa mig en?

Nu är det väl dags att runda av eller något. Vad kan jag säga... typ god natt!? <3

Skämt å sido

Är bara tvungen att lägga upp dessa grejer som folk har läst, hittade materialet på en hemsida.

På en brevlåda utanför hotellet i Kittelfjäll kunde man läsa:
"Posten hämtas då och då, ibland något senare".
När exakt menar de?



En skylt på en vägg i Stockholm försökte vara övertydlig:
"All affischering utom affischering om affischering förbjuden förbjuden!" och lyckades! Grattis!


A det var det, idag är jag för övrigt ledig.. och på fredag också. FETT CHILL säger jag bara! Resursdagar is the shit!
Går just nu runt i mjukiskläder och bara njuter av att inte behöva sitta i skolan. Ska senare ikväll på "funktionärsfest" på Karolinska Friskis. Det blir ett danspass samt mat och dryck. Får se hur det blir, jag har bara varit värd två gånger och känner ingen. Men det löser sig!
(Man får gå hem när man vill, och skulle jag tröttna kan jag bara skylla på att det är skola imorgon. Lätt bäst!)

Men nu måste jag knalla, chilla vidare liksom haha.

ha de!

image55

For you ladies and gentlemens, feel the love!


Apbarn

Dagen var inte jättebra, det är som att jag typ i fredags fattade att jag fått två stycken IG. TVÅ STYCKEN! Shit jag har sumpat chanserna en gång för alla känns det som nu. Det är liksom nu i gymnasiet det gäller, och det har inte min tröga lilla hjärna förstått än. Apa på den.

Eftersom Matte D är borttagen för min och Kajsis del så sket vi i att gå på matten idag. Inte så bra kanske, men ingen av oss var sådär jättetaggade på att sitta där med alla andra MVG-barn. Tabben var bara sen när matteläraren Olle ringer min mobil och frågar varför jag inte var på lektionen. För att jag sket i det?? Ja så sa jag faktiskt...  

Men inte ska jag hänga läpp inte, det finns annat att deppa över. Men det här känns rätt lägligt just nu kan jag väl säga.

Träffade Frida på tuben på väg hem, det var ett litet ljus iallafall! Hon är snäll hon (och många andra av er som läser denna bloggisch med!)


Kanske bloggar senare, nu ska jag läsa lite kemiläxa. Fun fun! ^^

Kungen i baren??

Magnus Uggla har väl inte gjort någon riktigt höjdarlåt än så länge vad jag vet. Men alla ni som gillar honom ta inte illa upp, alla har vi olika smak.
Själv så tycker jag bara att han gör låt efter låt men att det inte är något att lyssna på. Som Ibrahim sa idag på Friskis Karolinska, "Hans låtar är typ sådana som man kan göra själv i duschen"

Jag tycker det stämmer så väl.

Hans enda låt som är bra, det är ju självklart Kung I Baren. En riktig klassiker som aldrig är fel, varken på fest eller hemma!


Så, är du kung i baren?


image53


image54

Helgen har varit...

men det är inte långt kvar till nästa! Precis fyra dagar faktiskt! Eftersom jag är ledig på fredag.... oh yees!

Har gjort en herrans massa saker i helgen, bland annat bio med påföljande myskväll tillsammans med en massa folk. Jag har varit tränare för knattar, jag har spelat match (men förlorat dock), jag har sovit lite när det funnits tid, och idag har jag pluggat och jobbat. Nice huh? Otroligt vad man kan hinna med om man bara använder tiden ordentligt.

Och imorrn är det skola igen som vanligt då. Samma. Gamla. Plugg. Som. Inte. Är. Det. Roligaste. Man. Vet.

Men jag ska fan inte klaga, det kommer bli så mycket värre när man gått ut gymnasiet. Vad ska man göra då?? Ingen som vet, ingen som vet.

Föressten så vände äntligen oturen, kändes det som iallafall, i fredags när jag och Kajsa fick reducera bort
Matte D. För min del så hade jag sjukt mycket tur. Eftersom jag läser 200 p individuellt val nu i tvåan och bara 100 p i trean så kan jag lägga till ytterligare ett individuellt val i trean för att kompensera Matte D. Det som jag innan tyckte var knasigt (det där med att jag läser 200 p nu och 100 p i trean) var faktiskt till min fördel. Om jag inte hade haft det så, så hade jag gått ut gymnasiet med bara 2400 p istället för 2500 p. Och det vill man ju inte! 

Så nu måste jag bara klura ut vad mer jag vill läsa i trean, 100 p till, men det lär inte bli svårt. Finns många idrottskurser m.m. att läsa...


Men nu måste jag sova lite, annars däckar jag på designlektionen imorgon..

take care, I will!


Lollo is fixar och trixar

Ett snabbt, kort inlägg idag. Fixar lite inför imorgon fredag. HELG! Ska bli hur skönt som helst.

Juste ja, idag köpte jag en ny väska som jag länge har gått och spanat på. Det är en herrväska från Topman men den är skitsnygg ändå. Precis en sån som jag vill ha! Den är i brunt skinn och är enormt stor, som jag vill ha. Man får verkligen plats med allt man behöver i den. Skolgrejer, träningsgrejer, tennisracket, sova över grejer om det skulle krisa sig mot förmodan... ALLT verkligen! Lollo njuter^^

Mitt problem hittills när jag har letat väska har varit att jag tycker att alla är så himlans små. Vad får man plats med? Typ en penna och ett ytte-pytte litet block. Nej bläää, stort och rymligt ska det vara!

En STORT plus är att min väska har axelrem som man hänga på den ena axeln, och själva väskan hänger på den andra. Innan har min väska bara haft två handtag som man kan hänga på en axel och det jobbigt.

Hittar ingen fin bild på en brun skinnväska så ni får fantisera istället.


Now, take care. I will come back... soon! <3

Till moí??

Idag blir det inget musik-tips kära vänner. Men ni kanske har något till mig?

Please... jag ber er!image52

En chillisch dag

Abo gamar! Vad har ni gjort idag?

Idag var en bättre dag än igår, för idag var det en chill-dag. Trodde vi skulle ha TE-dag i plugget som vi alltid har på onsdagar, men idag hade vi både sovmorgon till tio och fick sluta vid tolv. De två timmarna i skolan ägnades i idrottens "tecken" åt HLR- Hjärt och Lung Räddning. Tjoho! VI käkade lunch i skolan sen drog vi oss in till stan. Luktade parfymer på Åhlens med Felle.

Kom då på att jag verkligen måste köpa Calvin Kleins inte så nya, men underbara, doft Euphoria. Har haft den förut och nu när jag luktade på den igen så kände jag hur mycket jag saknat den. Låter skummt men så kändes det iallafall....
Enligt mig så speglar parfymen mycket av personligheten, så det gäller att välja rätt.

image48

Efter parfym-sniffandet joinade jag några andra noubs som skulle fika på Donken. Det blev att vi satt där ett tag, men det var superkul!

Sen hem för att åka till tennisträningen (min egen idag) och nu sitter jag här. Klockan är kvart över nio och jag har precis ätit middag. Kanske inte så bra att äta så sent, men så blir det när folk är ute och flänger sent på kvällarna.

Här är några grejer som jag måste lägga in eftersom de är så snygga! Enjoy!

image49 
Parfymen(mmmmm) kommer från Paul Smith och det gör även skorna. Någon som blir påmind om sommaren?

image50
Åh hej, jag skulle inte banga..... skulle du?
image51


Sometimes you can't make it on your own

image46


Förvirrad^^^

Jag sov halv tolv igår, lite sent men iallafall. Sedan vaknade jag en timme senare, halv ett, och trodde att klockan var halv sju. Blev förbannad på min väckarklocka för att den inte hade ringt. Tänkte "Men va fan jag ställde den ju på sex igår, varför ringer den inte? Aja batterierna kanske är döda eller nått..." Så jag trodde jag hade försovit mig. Ställde mig upp i rummet, men tittar sedan på klockan igen... 00:30... huum.... vänta, är klockan bara natt fortfarande???

Så jag kunde lugnt sova vidare...

Men självklart försover jag mig en halvtimme också på den "riktiga" morgonen. Skulle gå upp sex, gick upp halv sju. Inte så överdrivet farligt, men en halvtimme är ganska mycket ändå...

Sen har hela dagen bara gått SKIT rent ut sagt fram tills nu. Och nu ska jag snart gå och lägga mig. Känns bra.
Pallar inte berätta om vad som hänt, men jag ska inte klaga för guds skull. Många har det värre!

Tack hej leverpastej <3



Musiktipset hamnar i samma inlägg som det andra idag, nice huh?

D.v.s....

Foo Fighters- The best of you

Jag har säkert lagt in den här förut, men den är så satans bra!! Kan lyssna på låten i repeat i timtal...

Love it so much!!!!! <3

Variation förgyller

Idag mina kära vänner, kommer jag inte tipsa om musik. Nej idag blir det något helt annat, mer spektakulärt!

Barrrampparaaaa......

FILM!

National Treasure, Hemligheternas bok
och.....

Torkel i Knipa (på danska Terkel i Knibe)
Jag vet att många av er har sett den, men ni som inte har det ; TA ER I KRAGEN FÖR FASEN OCH SE DEN, VIKTIGT!

Inte för att det är den bästa filmen i världen precis, men den är faktiskt rätt rolig. Animerad och ganska annorlunda...


Take care!

image44 NT

image45 Torkel i Knipa


A okej helgen...

Nu kommer helgrapporten, har inte hunnit skriva något i helgen så allt kommer nu istället.

Fredag:
Man tänker nu är det fredag, woohooo! Var hos Kossan (<3) på Ekerö på filmkväll med tre barn till. Det blev Masjävlar och Att Göra En Pudel. Den första är superb, men den andra var dålig. Det blev inte så mycket sömn. En sisådär två timmar kanske.

Lördag:
Upp pigg som en tupp (så pigg man kan vara efter att ha sovit två timmar på natten) skulle jag till Spånga för att träna sex-åringar i tennis. Men dom var ganska snälla så jag överlevde.... men frågan är om dom gjorde det. Jag kan inte ha varit den mest ambitiöse tränaren tror jag...

Sen hem för att duscha och sedan träffa Ribb. Prommis till V-by med henne och där fika. Sedan prommis hem igen. Däckade i soffan kl 18, middag 19,30 sen däcka i soffan igen tills det var dags att gå och lägga sig. Underbart!

Söndag:
Vaknade tidigt, men somnade om igen, som tur var eftersom jag inte var utvilad före klockan halv tolv då jag steg upp. På med gympaskorna och ut och gå en och en halvtimmes- promenad i solskenet med mp3'n i högsta hugg.

Hem, chillade en stund, tog sen tuben in till Rigoletto för att se National Treasure, Hemligheternas Bok, tillsammans med S, K och K's kompis M. Den var helt ok, men eftersom jag inte hade sett första filmen så hade jag inget att jämföra med. Men enligt dom jag gick med så var handlingen uppbyggd på ungefär samma sätt som den första filmen. Men bio som bio, allt känns lyxigare av att gå på bio. Filmerna blir bättre än hemma i soffan måste jag säga.

Ja sen kom jag bara hem och typ sov. Men det var skönt.


Och idag är det måndag, och ca 6 veckor kvar till sportlovet. Galet härligt!

Åh jag måste bara berätta! Var på KI idag och pratade med dom om jobb som värd där. Så dom visade mig runt och förhoppningsvis får jag ett jobb där som värd. Varannan söndag 17,15- 20,00. Shit det är precis vad jag behöver! MONEY!!

Nä gullungar time to sleep, imorgon är en ny dag.

love and peace

Söndagstrött

Dålig uppdatering på sistone, men håll ut, imorrn kommer smällen! Nu är jag alldeles för trött för att orka skriva ett inlägg.

Kan bara ge er ett litet tips såhär på en söndagskväll;

Kent- Gravitation



Night everyone!! <3


Ny snabbis

Hey folks!

Har tyvärr inte riktigt tid att skriva vad jag gjort idag och liknande, men imorrn får ni en helgrapport ni sent kommer att glömma. Så håll utkik!

Nu är det snart dags för sängen, är trött så jag stupar. Varför, kommer imorrn i helgrapporten. Men först hade jag tänkt att se National Treasure, första filmen. Man måste ju hade lite förkunskaper om man ska se den andra filmen i morgon. Men jag däckar säkert efter fem min, så det känns nästan lite onödigt att sätta in den i datan i huvud taget.

Nä nu drar jag, återkommer imorrn.


Men såklart vill jag ge er Dagens musik som vanligt;

Coldplay- Speed of sound och Yellow


Känner att många av låtarna är ganska kända, och mitt mål är få folk att upptäcka ny musik som de inte lyssnat på tidigare. Men det här är inte riktigt vad jag tänkt mig...

Jaja...

Ja musik igen då...

Idag får ni...

STAFFAN HELLSTRAND- LILLA FÅGEL BLÅ

Man blir så sjukt taggad till allt av att lyssna på den här låten! En riktig sommarbris som gör en påmind om att sommaren inte är så långt bort som man tror.
Lyssna även på texten. Den är jättefin!



Även Timo Räisänens låt Don't Let the Devil Ruin It All är apbra verkligen!! En riktig "inte-sitta-still" låt som fastnar i hjärnan, det kan jag lova!



Skulle vilja lägga in två bilder här som jag har, men nu är det tydligen lite knasigt på blogg.se så det går inte.
Suck my balls!

Flitig? Jag vet!

Tju gullungar!! Vad händer?

Dagen har helt enkelt varit bajs, rent ut sagt. IG i Matte C och BARA G i Psykologi. Fuck it, jag trodde verkligen att jag skulle få mer där. Men jag får verkligen skylla mig själv, har ju inte precis varit den mest ambitiöse det här året.  Så suck nu känns allt så trisst, så trisst. Men det är mitt eget fel!

På tal om annat, så har Aco (aco.blogg.se) varit på mig och sagt att jag borde uppdatera oftare, och som ni märker så har jag skrivit en del på sista tiden. Men det tycker jag bara är kul, älskar att skriva! (Men oftast blir det ju mest en massa blaj, men ord som ord.)


Nä nu måste jag tagga till lite och bli lite gladare. Ikväll bär det av till Ekerö, hem till Karin. Filmkväll och chill står på schemat. Mys mys!
Sen tränare imorrn bitti, 10-12, för småungar. Kul är det men en aning tidigt. Får se om jag sover hos Karin eller åker hem.... hum, bussarna där ute går INTE ofta och slutar gå efter tolv, så det får bli som det blir. Tar nog med mig tennisgrejorna dit ut och åker hem om det behövs.


Nä nu det dags att kila, måste packa lite och så.  Men ha en underbar fredagskväll allihop! <3


En snabbis

Goddag alla glada barn!

Hur mår ni? Haft en bra dag?

Det har jag tror jag, lite seg var den men det gick. Slutade rätt tidigt så det var chill. Nu är det plugg som gäller fram till 16:25 sen börjar School of Rock på fyran. Den ska jag se tror jag. Om jag hinner...

Puss <3 detta blev ett kortis-inlägg men jag kanske skriver mer ikväll, take care!

School of Rock, med Jack Black i en av huvudrollerna. För er som vill höra mer av honom tanka hem
Tenasious D's alla låtar där Jack Black sjunger och spelar gitarra. Så jäkla bra är dom! ( Speciellt Tribute och Kickapoo, även Wonderboy duger )
image41 

image42

Jack Black i all ära....
image43

music my friends


image39


lite musik till er alla:

Justice med låten D.A.N.C.E

Ofta man inte vill ställa sig upp och dansa loss till denna låt. Har ni tid spana in videon på youtube,
http://www.youtube.com/watch?v=A8bwZf3vXjg

(o.b.s jag har ännu inte kommit underfund med hur man lägger in en länk, men så länge får ni nöja er med adressen här uppe)



Shit om jag skulle ha alla dessa t-shirtar som de har i videon så skulle jag vara hur snygg som helst! Men alla kanske inte är mina favoriter precis, men de är annorlunda. Det måste ni hålla med om!

Om man vill köpa t-shirtarna från videon så finns de tillgängliga på colette.fr
Här är de;

image40
 


Stendöd

Nu är jag totalt slut i hela kroppen känns det som. Träningsverk sen gårdagens Afro-dans, och slutkörd i hela kroppen sen en timmes simning idag med syster yster i Vällingby. Men det känns underbart! Det var verkligen länge sen jag hade träningsverk nu, och hör och häpna... men det är faktiskt en härlig känsla.

Men imorrn blir det nog lite mer chill, måste ju ta igen alla förlorade kalorier! Haha nä jag skojja, från och med nu ska jag vara nyttig.... kanske...eller ibland iallafall!

Imorrn torsdag psykologi, designmodeller och fysik. Eventuellt dubbelt fysikpass. Men har man turen på sin sida så slipper man det. Hoppas det inte är min grupp bara...

Sen hem för att plugga svenska och läsa en engelsk bok. Beloved, någon som har läst den och vill berätta vad den handlar om? Det finns även en film tror jag som är baserad på boken, men jag vet inte om jag orkar tanka hem filmen innan fredag.
Men kommer det något annat i vägen för boken imorrn så skulle jag inte banga på att skippa läsa den alltså. Men vi får se hur det blir med den saken. Har läst 35 sidor nu, bara 265 kvar. Hum det lär ju lyckas...


aja anyway tack hej leverpasstej! <3

Oh my....

Shit glömde säga att jag hade omprov idag. I Matte C, nationella.

Men det sjuka var att alla som skulle ha omprov trodde att det var imorgon, så det var ingen jäkel som hade pluggat... och speciellt inte jag för den delen.

Så vi kom dit, oförberedda, jätteskrajja och framför allt... sjukt nervösa. Men det gick skapligt ändå. Fick hjärnsläpp när jag skulle räkna ut två tal som var enkla. Hoppas det inte avgör betyget...

men men, jag har gjort vad jag kunnat. Nu är det ödets tur att bestämma om jag får G eller IG i matte C ...


who knows? No one knows!

Afrikansk parningsdans

Hej vänner!

Ska jag berätta vad jag gjorde i morse, kvart över åtta? Jo såklart jag ska!

Jag dansade afrikansk dans, på riktigt!

Åh gud det var fan något av det roligaste jag gjort i hela mitt lilla liv tror jag! Vi hade gympa, med en annan gympalärare än vad vi brukar ha. Inte Kirre idag alltså, utan Jocke hette han.

Först fick vi lära oss grunderna; upp med rumpan mot himlen (typ svanka), och följ musikens puls. Så underbart!

Sen lärde vi oss en massa olika steg, bland annat Slaven, Tranan och Jägaren. Men de bästa var ändå Oh yes - steget och No no- steget. Ni undrar kanske vad det är? Tänkte väl det....

Oh yes- steget är killarnas "parningsdans", d.v.s jucka fram och tillbaka och röra på händerna. Tjejernas No no- steg är en aning vackrare, och går ut på att stampa på golvet och ta händerna framför sina "ägodelar"... tänk no no ingen får komma in..... eller nått, det är lite svårt att förklara med ord.

Men iallafall så blev jag så sjukt peppad på att pröva denna dansform igen. Måste bara göra det någon gång!
Och det var jobbigt också, asjobbigt faktiskt, så ja tror att det är mycket bra träning. Dansa, ha kul och träna på samma gång! Kan det bli bättre?!


image38 Tranan!


puss skriver kanske lite senare, nu pluggar jag... nästan...

Dagens långkalsong

Dagens SÅNGkalsong är:

Marilyn Manson- Sweet dreams

Gammal låt, men killen gör den inte direkt sämre. Läskig, och man vill bara krypa upp i soffan och skaka av rädsla... buuuuu!!!

image37

Träning och plugg

Kom nyss hem från ett svettigt pass på Friskis, men det var verkligen skönt kan jag lova. Efter knappt någon träning på jullovet så kändes detta hårda pass utmärkt. Det var precis vad jag behövde!

Innan jag stack iväg till Karolinska (där passet var) så försökte jag plugga lite. Det blev en sida skrivet i svenskan och designen om modernismen och postmodernismen. Vilka är skillnaderna? Hur har samhällsutvecklingen påverkat designen?

Suck my balls!^^

Så nu sitter jag i samma sits igen, och har inte direkt kommit långt.... hoppas det inte ska vara inlämnat den här veckan som kommer...


Och innan jag stack till Karolinska så var jag och mamma och fixade nytt pass till mig hos polisen. Och nu menar jag inte pass som i gympapass utan pass som i seriösa grejer. Det gamla går ut i januari, och i februari åker jag till Indien så då måste man liksom ha ett nytt...
Kortet togs på plats, och som vanligt så blir ju alla passkort SUPERFINA....NOT!
Anyway hoppas att det nya bli bättre än det gamla...

nää puss på er små gamar nu måste jag pluggenbitte!

Ciao 


Smarrig lunchmacka

Hej, här kommer ett bra lunchtips till alla er hungriga där ute.

Keso och makrills-macka:
Keso
makrill i tomatsås
färska tomater
ruccola
vitlök (går även med vitlökspulver)
salt
peppar
allkrydda
bröd
paprika

Skär tomaterna och ruccolan, skala och hacka vitlöken fint. Blanda sedan Keson, makrillen+såsen, tomaterna, ruccolan, vitlöken, d.v.s allt i en bunke eller liknande. Salta, peppra och krydda efter behov.

Rosta en bit bröd, och lägg på Keso-makrills blandningen. Toppa med paprika-ringar. Mmmmm, underbart gott!!


Skulle inte banga på dessa godbitar om jag fick chansen...

image34
Köttbullar och potatissallad,
påminner mycket om Båstad right NIepoe??

image35 
Mmmm skinka och soltorkade tomaterimage36







                                                                           

        Kallrökt lax och pepparrotsost


                                               


music maestro

Dagens musik som vanligt

Idag är det:

Öhhhh... jaaa bra fråga! Jag har ingen aning, har du? Något bra tips?



Suck^^ måste komma med något bra imorrn, eller så snart jag har någon bra låt på g... kan kolla runt lite.

See ya!


Lovångest :(

Jag visste inte att man kunde ha lovångest, men tydligen. Om två dagar börjar skolan igen, men dunder, brak, plugg och den vanliga hederliga stressen. AAHHH!! Jag ORKAR verkligen inte!

Så nu sitter man här med plugg upp till öronen... och det är fortfarande lov! Alltså jag förstår verkligen inte varför lärarna envisas med att lägga läxor, redovisningar och prov precis efter lovet. Dessutom har jag saker som jag inte är klar med och det lättar ju inte upp stämmningen precis... men jag får skylla mig själv.
Var så jäkla lat förra terminen, men nu ska det bli ändring på det. Skärpning Lollo! Mindre chill, mer diciplin, jag ska ta mig i kragen helt enkelt. Shit tagga till nu för fan!!

Raaaawwwww!!!

Desstom måste jag ha ett jobb, och man kan inte bara sitta hemma och säga det som jag nästan har gjort. Man måste för fasen engagera sig en smula! Gasch!



Åhh jag är taggad, blir inte det här året bättre än det förra så är jag verkligen en dum j*vel....


Puss på er, hoppas ni är lika taggade på det nya året som jag är!!




image33


 Fuck the last year, welcome the new year!





 


Dagens...

Musiktips! ;

Underbar låt! Så vacker att man ryser, och minnena ploppar upp som balonger i huvudet på en.

Åsa Jinder & Cajsa Stina Åkerström - Av längtan till dig

Visst det finns nog inte en kotte som inte har hört denna låt, men den glöms lätt bort.

Lyssna, njut och tänk en minut...



image32

Pulkarace

Pulkarace stod på scemat idag, och åkte pulka... det gjorde vi! Upp ner, upp ner för tippen. Det jobbigaste är helt klart att gå upp för hela backen när man vill åka. Att gå upp tar fem minuter, att åka ner tar en minut. Så det blir lätt mer gå än pulka.
Lite snöbollskrig hann vi även med, jag vann... nästan iallafall...

Underbart kul! Synd bara att det inte är snö lite oftare, då skulle man kunna göra det till en tradition.

Puss på alla er suckers där ute! <3

image31

Vad föredrar ni helst, pulka, tefat, snowracer, stjärtlapp eller sopsäck? Vilka av dessa fyra här uppe skulle ni välja om det var er sista pulka-tur???

Tror jag skulle välja nr 1 faktiskt... ser roligast ut.


By the way, idag lyckades jag med någonting som jag tror att ingen tidigare lyckats med... JAG SKAR MIG PÅ ETT PEPPARKAKSHUS! Fråga för guds skull inte hur, för jag vet inte själv.... Suck mindre skillat kan man ju säga^^^^

Tråkdag

Hej på er!

Var i Kista idag, med Olle och Emma. Vi käkade lunch på Lewinsky's. Smarrigt md hamburgare men lite svår att äta dock eftersom allt trillade ur den när man tog en tugga. Men god var den, mycket bättre än Donkens mat iallafall.

image30  ok det här är inte Lewinsky's hamburgare, men den ser nice ut...

Köpte väl inget speciellt tror jag. Blev medlem på MQ, köpte småsaker där. Det är ju liksom rea nu.



Åhh nu har jag tråkigt!!! Underhåll mig snälla, jag förgås av tråkighet!! BLÄÄÄÄ!!
Skulle behöva plugga men det är värre än att förgås av tråkighet känns det som just nu...

Uähhh!


The Kooks!

Dagens musiktips:

The Kooks- She moves in her own way


Så härlig låt alltså!!! Lyssna på accenten snälla ni!
Även video är skön,

och allt blir ju inte sämre av att sångaren ser rätt ok ut :P


image28


lite sådär småtöntigt nördig...


The Kooks!

image29

Mattedag??

Sov sött imorse ända tills jag vaknade och tyckte att jag borde gå upp, så jag masade mig upp vid elva-tiden. Åt frukost, inte så välsmakande för det fanns inte så mycket i kylskåpet. Sedan packade jag mina grejer och drog till Kajsa.
Anton och Martin hjälpte oss med matten... eller ja matten var kanske ett starkt ord, men de kom med peppade ord iallafall. Men mest spelade vi Wii, så matten kom liksom lite i andra hand.

Sen dra sig mot Spånga vid halv fyra tiden för att spela en tennismatch. Spelade och förlorade, 6-4, 6-3.... suck*

Men det var en jämn match och jag tyckte att jag spelade lagom bra. Inte sämst och inte bäst liksom... Men killen jag spelade mot hade rätt hårda förstaservar, så jag torskade säkert några bollar på det...bläää^^^

Nu sitter man alltså här hemma och gör inte så mycket, chillar typ. Imorrn Kista. Ska se om jag hittar några grejer till det nya rummet. Skulle också vilja köpa långärmade SNYGGA tröjor, inte tjocktröjor, utan vanliga långärmade. Måste köpa för att kunna använda under klänningar och liknande.

Åhh jag sitter och kollar ut över allt fint i rummet. Nu är alla tavlor och allt annat uppsatt, känner att det verkligen är ett rum nu. Men frågan är om jag ska ha mitt bord i mitten av rummet, eller om jag inte ska ha det alls. Svår fråga...

Vad tycker ni? (Bordet är avlångt, och det är inte för litet för rummet enligt mig)

Love/Respect!



2 januari 2008

Kort inlägg idag....

Jogging på morgonen, men det gick inte så bra för jag kännde mig trött och seg. Har ju varit sjuk några dagar och då känner man direkt att man tappar kondition.

Tänkte plugga på dagen, men det blev inte så mycket av det. På kvällen kom 4 stycken vänner. Nice med lite company!


Imorrn är det förhoppningsvis matteplugg med Kajsa+andra, sen tennismatch på kvällen kl halv fem. Måste vinna!


love and respect!!

2008, here I come!

God morgon, eller ska jag säga god kväll?

Gick upp för ca tre timmar sen, det vill säga typ klockan tre. Efter en jäkligt trevlig kväll hos mig med middag och prat så är jag rätt slut idag. Men det är det värt!
Jag, I och S åt middag (homemade pizza och pastasallad. Kanske inte värsta nyårsbuffén men det dög åt oss). Glasstårta till efterätt, och sen kom E och T. Singstar var på schemat men på grund av att jag inte riktigt kan våran tv så blev det inte så. Så vi gjorde annat istället.
Stod på min balkong vid tolvslaget och såg ut över hela stan. Mycket raketer och smällare var det, men inte lika mycket som det brukar vara tyckte jag. Men jag kanske misstog mig.
Vid halv två- tiden drog E och T, vi som var kvar skulle sova men det gjorde vi inte förräns åtta i morse... sjukt vad tiden går fort när man har roligt...
Sen sova till halv tre och då gå upp och äta frukost.....

Tack för en trevlig kväll alla medverkande!

Hur hade ni andra det? Något trevligt som hände?


Gud det känns konstigt att man snart ska gå och lägga sig igen, men det ska faktikt bli ganska skönt ändå.

puss hej leverpastej!

RSS 2.0