Hairspray och Panduro-pärlor

Ytterligare en dag avverkad, nämligen onsdagen denna vecka. Först matteplugg i skolan (idag var sista dagen så det var nice) sen stan med Emma och Olle. Vi stosade i affärer, åt lunch och var på bio. Hairspray var den film vi såg, och den var bra. Över förväntan enligt mig!
   Det var väldigt mycket Grease-känsla över filmen tyckte jag, och eftersom det är en musikal så var det väldigt mycket musik i den. Men det var trevligt!

Jag vet en brud som skulle älska denna film (du vet vem du är!) och jag tycker verkligen att du ska genomföra dina planer och gå och se den. Kan rekomenderas, även fast det var du som tipsade mig om den filmen från början.

Åhh i stan så var vi inne på Panduro, och det är sjukt så mycket grejer dom har där alltså som man kan fixa och trixa med. Man kan göra egna kort, det finns en massa färger som kan användas till en miljon saker. Ja allt möjligt!
Men jag har länge funderat på att köpa snygga pärlor i olika färger och storlerkar och börja göra egna smycken. 
   Jag har en gång tidigare gjort ett halsband (ett sånt där färdigt sett) från Panduro, men enligt mig så blev det inte riktigt så som jag ville ha det. Men eftersom Panduro säjer pärlor- både på stora burkar och i småförpackningar- så var det idag det rätta tillfället att köpa mig en burk pärlor.
Ganska dyrt, för 252 kr så fick jag en liter pärlor (blandade storlekar och färger/former), nylon-tråd/lina samt små lås som man ska sätta på sina smycken. Enligt mig var det ganska dyrt, för man är ju liksom inte gjord av pengar.
   Fast å andra sidan så kostar det mer på andra ställen, ex Pärlshopen i Västermalmsgallerian. Tror att man köper pärlorna var för sig där, och en pärla kostar typ tio spänn. Då då är ju Panduro en aning billigare. Kanske inte lika fint men det duger för en amatör som jag.

Imorrn så får jag se vad som händer. Kanske ringer Kajsa och tigger lite mattehjälp, för vi jobbar ju ganska bra ihop! Juste ska yoga imorgon kväll, men på morgonen ska jag verkligen ta mig i kragen och sticka ut och springa. Nu var det länge sen...

Har typ bara käkat skräpmat de senaste tre dagarna, och ingen motion på köpet. Det kommer slå hårt tillbaka snart. Det kan jag försäkra!

Nä men puss på er, time to do someting else (maybe sleep??)

Lite finisch bilder på filmen

                                 


                                  image8Min fina burk med pärlor!

Rubrik kanske?

Nu var det ett tag sen jag skrev, det är lite synd. Men jag gör en del grejer just nu som handlar om det mesta. Eftersom det är höstlov nu så är det såklart lovskola för mig, men det känns helt ok faktiskt. Jag och Kajsa var FETT duktiga idag när vi gjorde ett par sidor matte- som vi faktiskt förstod också. Hipp hurra för oss, och imorrn gör vi likadant!

Jag, Kajsa och Muisch åt lunch efter matten idag i Fridhemsplan. Mums var det! Jag käkade en varm foccatia (?) med parmaskinka, mozarella, bazilika och roucola (stavas det roucula?) Så stört gott! Och till efterätt delade vi på tre kulor glass, pistach, kokos och apelsinchoklad. Jag dog! (Eller smälte rättare sagt hahaha...haha....ha...hummm.... ...jaa...)

Ja men livet knallar på, hinner inte gå någonting på HUX eftersom jag har tennis den tiden på onsdagar. Lite synd, eftersom jag knappast kommer få något sommarläger nu. Men jaja jag får skylla mig själv som inte är där! Och helglägret verkar det också vara kört att få för där är det nästan redan bestämt vilka som ska åka. Och om jag mot förmodan skulle få följa med så tänker jag DEFFENITIVT INTE stå i köket igen! Och där med basta!!




Snart är det ju Halloween, och jag vill gå på fest!! Någon människa som har någonting på gång? Tänk vad stört kul det vore att ha någonting då, typ maskerad eller någonting. Party party!

image4

Juste är det någon som vet när det skulle vara sånt där skräckfilmsmaraton på TV, och på vilken kanal?
Skulle ju vara sjukt kul att dra ihop ett gäng och se på skräckisar tills man stupar. Vi hoppas på det, och så låter vi spökena göra resten!! Buuuuuu!!

Nää back to work now! Sova sova sova hela natten (önskar jag kunde säga hela dagen med, men men) så att jag pallar pallra sig upp ur sängen imorrn bitti. OK, .T. .A. .G. .G. .A. . .T. .I. .L. .L.    yeeeesss!

Puss på er och kom ihåg att om det är någon som har någon bra musik som den sitter och håller på, så släpp ut det. Let me know!
Gud vad den där kvinnan tjatar måste ni tänka... Aaa det kanske jag gör, men jag älskar att retas lite ibland.

bye bye Johnny, bye bye!


Dagen D

Idag hade vi fysikprov...AAA FYSIKPROV, shit!!
Och gick det bra? Skulle inte tro det! Provet var som vanligt, d.v.s många kluriga uppgifter och saker som man verkligen "Oj skulle vi kunna det här?" Även fast jag hade pluggat som en gnu i går (och i veckan också) så gick det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men säg när det gör det??

Nu är det iallafall över, så underbart. Nu vankas bara matteprovet onsdagen efter lovet, det bara MÅSTE bli ett G-prov annars dör jag.

Tränade tennis idag. Det var kul för vi körde matcher, först till två game. Suck att jag torskade mot Harald!

Nu vill och behöver jag verkligen sova, veckorna sliter hårt på en och speciellt om man sitter uppe och pluggar på kvällarna/nätterna. Men jag ska inte klaga... Jag vet en som har det tio gånger värre och hon börjar på N.


love, Lucifer


Guud man vill bara åka iväg, låångt låångt bort ibland. Dessa ställen skulle jag inte banga på!

image1
 
image2
image3

men så blev det liksom aldrig...

och det hade jag faktiskt inte förväntat mig heller. Att jag skulle ha råpluggat idag alltså. Man snackar så mycket, men oftast så blir det aldrig av. Men jag var duktig och läste några ynka sidor iallafall, sen städade jag. Det sög! Var väldigt irriterad på pappa, eftersom jag ansåg att jag inte hade tid att städa; Jag skulle ju för fasen plugga nu!

Kanske var det irritationen som gjorde att jag inte riktigt fick igång plugg-skallen idag. Eller kanske inte....


Om exakt 3 timmar och 22 minuter så är det en ny vecka. Jippi!! Hoppas att den inte kommer kännas alltför lång, och att helgen kommer fortare än man tror. Vad händer i helgen då? (Såklart menar jag nästa helg, eftersom det är dem man strävar efter mitt i vardagen)
Själv hoppas jag att det kanske blir någon trevlig tillställning men några vänner, kanske något party på g?

Sen kommer mamma hem imorrn eller på tisdag, ska bli skoj och träffa henne igen. Kanske även ta reda på om hon har köpt någonting fint till mig där nere i Spanien. Hoppas hoppas!

snipp snapp snutt, så var sagan slutt <3

Imorrn är det RÅPLUGG som gäller!

Helgen var händelserik, hade en del att göra. Igår konsert i Värmdö (Karin spelade bas). Madduschka, Sara, Felle och jag satt som galningar och skrek på våra platser. Det var jättekul, men roligast var det när vi fick igång hela publiken så att alla klappade.
   Sen hem till Karin, endast de blonda var med då. VI satt och snackade till ca kl två, sen sov vi. Morgonen efter åkte vi hem, och jag skulle till träningen men eftersom jag var så sen så hann jag aldrig med bussen. Så det blidde ingen träning. Men jag måste ut och springa imorrn, för att kompensera det. 

När jag varit hemma i typ en timme så träffade jag Ida, och vi åkte till Kista och strosade runt lite i affärer. Sen käkade vi, och jag åt någon sorts persisk mat. Som en köttgryta gjord på spenat, kidneybönor och en massa kryddor. Självklart var det kött i grytan, och till den så serverades saffransris. Det var mumsigare än vad jag ätit på länge. Mmm persisk mat är verkligen god, men det är inte så många som smakat det. 
Det enda tråkiga var att Jennie inte var med oss!

Kom just hem, nu ska jag snart sova eller något för att orka upp imorrn och RÅPLUGGA fysik. Kommer bli ett helvete, men det är lika bra att ta tag i det nu. Provet är ju liksom på onsdag. Sen den där helvetes-caden också... 

Godnatt alla bajsbarn där ute! <3

Sex fullfjädrade fjortisar

Ja just nu har jag inte så mycket att skriva...Eller jo jag har en hel del, men jag pallar inte sätta igång med det nu. Kanske en annan gång!

Kom just hem från yogan seg som en seg gubbe eller nått. Måste sova snart annars kommer jag aldrig komma upp imorrn. Ska till Karin imorrn och se på hennes konsert, sen tillbringa resten av den ljuvliga kvällen hos henne. Kommer bli nice!


På tal om ingenting så såg jag sex stycker ultrafjortisar idag. Alla hade Fjällräven jacka, platinablont hår, en tre centimeter tjock hinna med foundation eller bruncreme i ansiktet, och så lät dom som en hel armé när dom kom. I tunnelbanan kommer dom, ofta i grupp, och ofta med en skara boys efter sig som ett litet snöre. Ganska roande att se någon gång ibland faktiskt!


Nä men nu ska jag sova eller nått. Kommer somna in till liveversionen av Hotel California, som pappa spelar på övervåningen. Men gärna för mig!

Åhhh!

Gud det händer så mycket i livet, ibland undrar man hur man hinner med allting... men det gör man, allting löser sig tillslut!

Har en del grejer att ta itu med, men som aldrig blir av. Lättade lasten härom dagen iallafall när jag mailade Magnus och bad om pengar för helglägret, och japp det ska jag få. Skönt med lite extra kosing nu i oktober.
   Annars är väl livet som det brukar vara. Vissa dagar är man på topp, andra inte. Men just nu känns det som om allt går emot mig. VERKLIGEN! Blev inte klar med Caden, ska göra den till nästa vecka. Men suck och stön eftersom jag har problem med att ladda ner programmet hemma. Alla andra lyckas, utom jag.

IG på prov, lovskola, det kanske är dags att skärpa sig lite. Börja tänka på framtiden eller nått. Fast palla, man lever ju bara en gång, och man lever framför allt idag.
   Måste plugga fysik, mera fysik! Har snart pluggat i en vecka och jag har inte blivit klokare för det. Fast det kan ju bero på att jag gör andra saker samtidigt, typ det här.


Blev så förbannat arg idag, av en speciell anledning. Ville bara kasta saker omkring mig när jag läste det, sen skrev jag en del fula saker till nån. Av en anledning...
   Mitt lilla ljus idag var Ensamble repet. Så fullständigt underbart det är att inte behöva tänka på att prestera, utan bara ägna sig åt det som man verkligen älskar, Musik! Dessutom på skoltid, det gör man inte varje dag.  Alla spelade bra, och jag gick därifrån med ett leénde på läpparna. <3

Nu vill jag bara sova...z.z.z.zzzz.zzzzzzzz

p.s       jag satt brevid en gammal gubbe på bussen idag, han stank av tobaks rök och hade den värsta slemhosta jag någonsin hört. Det var otroligt äckligt! Jag är rätt känslig för sådana där ljud, typ hostningar, kräkljud och annat. Magen vänder sig och jag blir illamående. Gubben började med sitt slemhostande, och jag kände hur magen vände sig ut och in, uäääh!!!
Jag sprang av bussen vid min station och nästan drunknade av den friska luften som jag så häftigt andades in. Gick långsamt hemåt frustande och pustande. Försökte att inte tänka på det "härliga" ljudet, men ibland ploppade det upp i mina öron. Jag hulkade, andades långsamt och försökte komma hem så fort som möjligt     d.s

PR för lollopolloparon.blogg.se

Hej hej hallå!!

Så var det dags för Lollo att skriva några rader igen. Som vanligt... Eftersom du så flitigt (hoppas jag) besöker den här bloggen varje dag så vet du ju att jag brukar skriva lite om diverse saker. En del grejer som händer i mitt liv kanske är viktiga att veta, eller inte... Hur som helst så skiter jag i vad alla andra tycker om den här (eventuellt) meningslösa bloggen, för jag skriver ändå. Oavsett vad du säger och tycker!


Ja som jag skrev sist så skulle jag till Solna med mera i helgen, och Solna blev det. Köpte en tröja och provade ut vinterskor som jag ska åka tillbaka och köpa på tisdag, om inte mamma åker och gör det. Störtsköna stövlar, bruna, ganska höga och med snygga detaljer. Rågummisula (som min vän Felle sa till mig) är det största skomodet i vinter. Men vad vet jag, själv köper man ju det som är snyggt.

Hur gör du? Köper du kläder eller skor som ser ut på ett visst sätt för att de är "inne", eller köper du det som du själv gillar? Skriv alla skriv, jag vill faktiskt veta.


Till ett annan ämne, imorrn plugget som vanligt. Inga drastisk händelser vad jag vet än så länge. Fick hem en lapp från skolan där det står hur man ligger till i de olika ämnena. Nice om det inte hade varit för det lite mindre bra fysik-betyget. Men det ska jag jobba upp, lovskola kanske det blir på Höstlovet. Buuääää jag vill verkligen inte. Men va fan jag kanske måste.... Det lovet kommer bli lååångt, och inget party lär det bli då heller, men man kan ju alltid hoppas. Peppar peppar!
   Usch nu är det verkligen dags att tagga till, mindre laj och mer serri (mindre lek och mer seriöst) får det bli i framtiden. Måste ju klara studierna för sjutton! BAJS!

Jag vill bara säga ett par ord om min vän Kajsa. Vi har lite planer på att typ tortera alla lärare, sen typ slå sönder skolan. Efter det vill vi bränna ner den.... Så Kajsa, är du redo???

snipp snapp snut!
<3


Helgen nalkas

Skolan hela veckan har verkligen tagit slut på alla krafterna, så nu ska det bli nice med lite soft helg! Måste plugga fysik på söndag (om jag pallar) annars blir det IG för hela slanten...

Var på ett Friskis danspass idag med mamma och lillasyster. Kul var det, men lite synd att de har samma pass med samma musik på alla ställen man är på. Man börjar kunna rörelserna nu liksom, men jag antar att det kommer att ändras så småningom när de får igång verksamheten.

Har planer inför helgen, men ni får höra mer om den när den är slut. Man vill ju inte avslöja det roliga! H A H A

Nu måste jag fixa och trixa lite inför mina planer, det är fredagkväll och har inte så mycket annat för mig. Imorrn Solna på dagen/morgonen sen tennis kl tre-fyra. Kvällen kommer bli strålande...


Ta hand om er gullungar! puss på kind!

Modetips

Killar, här är några modetips till er. Så här är det många flickor vill ha er!


          image1                     




image5


Och så lite till oss flickor!

image6

                                                                                           


                              

Har inget å göra just nu...

Ok, det blev inte så många roliga saker idag som jag hade tänkt. Som jag sa igår så har jag studiedag idag, och jag planerade att göra nått skoj, men så blev det inte. Har knappt pluggat fysik (som jag borde göra) men jag pallade helt enkelt inte.
   Gick upp kl halv tolv imorse. Det var så skönt att sova ut för en gångs skull! Sen gjorde jag värsta frukosten bestående av stekt ägg, juice och frysta bär med yoghurt. Mums!


Har även spelat en del gitarr, skönt att öva när ingen är hemma. Och snart ska jag på tennis i Spångisch, det är min timme idag så jag får bli TRÄNAD och inte agera TRÄNARE. Och med Kulan är det bättre träningar än med en viss P. Det är jobbigare och man får ut mer av träningarna, och känner att man utvecklas mer.


Imorrn är det yoga förhoppningsvis. Men jag behöver göra klart mitt rum i Caden i skolan så ja får se hur mycket yoga det blir. Mer än Cad hoppas jag... (keep dreaming!)



Nu är det dags att pysa, så jag skriver senare eller imorrn. Får se!

puss på er alla barn!

STUDIEDAG

Imorrn är det onsdag. Imorrn är det studiedag, STUDIEDAG! Åhhh trevligt värre! Vad ska man hitta på då mån tro?? När många andra är i skolan, men inte jag! Hahaha känn er ägda alla som inte har studiedag!

Skulle vilja hitta på något kul, men det behövs pluggas lite också. Fysikprov om ca två veckor så det är lika bra att börjat plugga nu. Så det blir G iallafall...
   Ska iallafall snusa länge imorrn bitti, sen hur jag gör på dagen är en bra fråga.

Lätt skönt ska det bliva iallafall!

Vad gör ni imorrn då?

love, <3




juste ja... idag hade vi flextest, eller maxtest eller vad det kallas i skolan. Det visade sig att jag hade försämrat mig med tio sek jämfört med förra terminen. Tio sekunder är ganska mycket tycker jag... det är en liten alarmklocka som varnar att konditionen inte är på topp samt att kondition är en färskvara... bra att veta...


sköna helg

HELGEN VAR FETT NICE! Som den oftast brukar vara!

Fredagen: chill med lite tennis, fys, samt jag var hemma. Lördagen: hos Stocke, typ fest med lite olika personer. Supertrevligt!
Söndagen: hjälpte mamma att göra klart sitt gympapass i studion, jag fick fixa musiken. Härligt att tjäna lite extra cash på en dag, det gör man inte alltid.
Jo jag bakade även bullar på söndagskvällen. Kanel, choklad,äpple, cocos och kardemumma - bullar gjorde jag. Olika alltså inte några som smakade alla dessa smaker... men det kanske är gott, borde prova nån gång!

Imorrn är det dags för det fruktade FLEX-TESTET på gympan. Läraren säger "Men det är ingen tävling, ni ska bara tävla mot er själva och ert personliga resultat".... hoho jo visst, eller hur. Det är rättare sagt "Spring så ni stupar , vem kommer först??????"

Men det ska bli kul... eller?


Annars så måste jag nog sitta kvar imorrn efter skolan och göra klart min Cad. Suck, Felle och jag i en datasal med ett program på engelska som vi inte hajjar ett skit av... men det ska nog lösa sig, för det gör det ju alltid.

puss gullbarn nu måste prinsessan sova!
<3


Crazy Frog Bros

Helloj på er!
Nu är jag tillbaka igen. Ville bara skriva att jag lever ifall ni undrar.... haha men den gör ni troligtvis inte! Undrar alltså!

Idag hände det som borde hända en vanlig onsdag. Lite redovisning av mina bilder som jag skrev om igår samt lyssnat på andras redovisningar och tittat på andra bilder. Så sjukt snygga papperskorgar alla hade gjort! Och Kajsa, jag förstår verkligen inte hur du får till det. Snyggare kan det knappast bli!

Hade träning på kvällen (tennis som som det oftast är) och det var jobbig. Körde nån ny övning som kallades Skiten. Varför vet jag inte! Man kanske blev en skit när man förlorade inte vet jag.
   Har även ojat mig över träningsverk i armar och axlar. Det p.g.a. gympan i skolan igår. Vi spang en sån där militärbana i Karlberg där man ska klättra upp för rep och krypa i sanden (utan att nudda snören som sitter bara en liten bit över). Det var så jävla tråkigt. Ursäkta språket! Jag brukar verkligen inte vara den som klagar, men det där... Fy fasen alltså! Jag säger bara en sak... Aldrig mer!
Det var bara för att man var så dålig som det var tråkigt, hade man lyckats bättre hade det säkert varit roligare. Så är det ju typ alltid. Usch!

Nä nog med deppiga klubben! För att liva upp stämningen lite så vill jag ge er ett youtube tips. Sök på Crazy Frog och välj det andra alternativet som kommer upp. Tror den heter Crazy Frog Bros. Å kolla in killen med röd tröja som dansar i bakgrunden. Observera hans dansmoves, dom är störtsköna!

Någon annan som har några trevliga youtube tips? Tipsa mig gärna isåfall!

love, Lollisch

Vem älskar inte papperskorgar??

Idag var en lååång skoldag, men man kan ju säga att det var mitt eget fel. Började kvart över åtta och skulle sluta tre men slutade istället sex. Men inte för att jag ville det, utan för att jag var tvungen att stanna kvar i skolan med några andra i klassen och göra klart mina...papperskorgar.
   Jo det stämmer, du läste rätt! PAPPERSKORGAR! I designen håller vi på med en speciell ritteknik, och för att vi ska lära oss hur den här rittekniken fungerar så ska vi rita en sisådär 15 papperskorgar. 10 st som man fått fram med hjälp av brainstorming, och fem som ska vara helt klara i färg och form. Allt på dem ska vara perfekt rent ut sagt. Dessa fem ska vara anpassade efter olika mijöer, typ stan, tunnelbana, park, galleria m.m.
Så ja det var det jag använde min kväll till denna dag. Blev inte helt klar heller så jag fick ta hem lite pennor och skit och sitta och göra klart hemma. Men stört snyggt blir det när det är klart med den här speciella tekniken.

Nu vill jag sova. Ska upp tidigt imorrn ( som alla andra dagar) och jag måste få min skönhetssömn. Gääsp!! zzzz...zz..

Imorrn tennis efter plugget, samt lite engelska+psykologiplugg.
Och framförallt redovisning av mina bilder. Önska mig lycka till! pusss

/Lullu

image5
Så här stört fula papperskorgar vill vi inte ha i Sverige!

Rubrik

Måndag kväll, trött och sliten. Måndag är den värsta dagen på hela veckan, går från kvart över åtta till fem. Huuu, men sista lektionen är skitkul så det är helt ok. Ensalmble är ett ämne jag knappt hade hört talas om innan jag valde det istället för Fysik B, men jag ångrar inte för fem öre att jag valde det. Vi spelar olika låtar och hittills har jag fått sjunga varje gång (Haha bara fyra gånger men iallafall). Men nästa gång vi byter låt så hoppas jag att få spela gitarr eller kanske keebord (stavas det så?) Vore kul att få lära sig.

Imorrn är det gympa i Karlberg, sen på eftermiddagen är jag tvungen att stanna kvar i skolan och göra klart mitt arbete i design. Suck att man är så långsam annars hade man kanske varit klar för länge sen!

Aja ikväll har jag inte så himla mycket mer att skriva, är så sjukt trött. Så ta hand om er tills imorrn!

<3

RSS 2.0