Ljuvligt sommrigt

Halloj alla glada!!   
Gud vad underbart det är med sommarlov! Även om solen inte skiner så går jag bara runt och njuter av att inte ha någonting att göra. Jag är verkligen en sån som älskar att inte ha några krav på mig och inte heller ha något speciellt att göra, OFTAST iallafall! När man väl har gått runt ett tag och inte gjort någonting så brukar iallafall jag känna mig rastlös och tråkig. Då är det bästa sättet att bli på bättre humör att ringa en vän och åka och bada, eller om det regnar, bara vara. Det kan liva upp de mest tråkiga dagar, då solen inte ens visar sig för en sekund.

Men just nu är jag inne i en sådan där slappa-och-chilla-tills-du-dör period, och det är underbart! Men för att lätta lite på chillet så var jag idag med mamsen i V-by. Skulle handla lite inför båtsemestern imorrn, men det blev även en del annat också.
   Ett par skitsöta skor att ha på syrrans konfirmation, men som även går att ha till vardags. Till hösten med en liten strumpa i till ett par jeans är stööört snyggt! Sen köpte jag två linnen på Åhlens (ett brunt och ett vitt) för 100 kr. Det tyckte jag var ett bra köp!

Förutom det typ lite bodylotion, mascara (den där Telescopic från L'oreal) och schampoo+balsam. Vet någon om den där mascaran är bra?? Jag har hört bra rykten om den men många tycker olika.
   Efter en lyckad dag gick vi in på McDonalds (kanske inte det hippaste stället, men billigt!) och köpte varsin latte. Sedan traskade vi hemåt, och efter ett tag började det dugga men det gick bra. Vi blev inte speciellt blöta.

Nu kommer bloggandet upphöra för ungefär en vecka framåt, eftersom vi ska ut med båten, men om jag har tur så hinner jag skriva lite imorgon bitti innan jag åker. Får se! Om inte så återkommer jag snart,

puss hej leverpastej!!


Mina söööta ljuuuvliga skor! Smälter bara jag ser dem...      

                                                                                                                

image7
                                          
      Schwarzkopf Gliss

                                                            
L'oreal Telescopic   
           

                           

                                       

Och sist Peter Siepen!

I Götet besökte vi ett gammalt slott så var ganska intressant, men framförallt fint. Men det var inte det som gjorde våran, eller iallafall min dag fulländad, utan det var när vi var på väg därifrån. På långt håll ser jag två figurer komma gående mot oss på grusvägen, och jag tänker för mig själv "Haha det där ser ut som Peter Siepen!", och när dom kommer närmare ser vi att det är just PETER SIEPEN med flickvän(?) eller kompis. Snacka om att jag och syrran glodde så ögonen var stora som golfbollar. Han måste ha tyckt att vi var fullständigt idiotiska!

Som vanligt var han skitcoolt häftigt klädd, men en massa halsband och saker som han brukar ha samt mycket färger. Det var en häftig upplevelse att gå förbi honom, även om det inte är någon världskändis.

Självaste Peter Siepen i egen hög person! (även om det inte är en bild på honom den dagen jag såg honom)

                                   
  

Sen var det Götet...

Helluj! Mkt har hänt på sistone och det var några dagar sen jag skrev, men jag ska ta mig i kragen och skiva mer.

Dagen efter Allsång med tjejorna åkte jag med familjen till Göteborg. Bodde hos mammas kompis Marie (med hennes man Jerry) och hade det allmänt trevligt. Vi kom på onsdagen, och på torsdagen var vi på Liseberg jag och lillasyster. Jag brukar inte vara nån sån där storåkare när det gäller nöjesfält, men jag hade lovat mig själv att jag skulle åka Balder nu när jag väl var i Gbg. Hur lång kö det än var (eller hur feg jag än kände mig) så skulle jag åka den.
   Vi började med Lisebergsbanan, sedan Rainbow. Och sedan var det dags... BALDER! Men när vi väl stod i kön kände vi oss inte särskillt nervösa, även fast vi visste vad som väntade oss. En 70 graders nedförsbacke i en bergochdalbana av trä. Men guuu va rolig den var!!! Och fort gick den!! Shiiittttt.....

Efter Balder kände vi att vi skulle kunna klara av att åka vad som helst. Så vi åkte alla möjliga grejer, inte Fritt-fall och Uppswinget dock men vi var sjukt nöjda när vi ett antal timmar senare spatserade ut ur Liseberg. 
   Tips till alla som ska gå på Liseberg: Åk Kanonen och berätta för mig hur den var! Hann aldrig åka den (och det ångrar jag djupt) men jag hade gärna velat gjort det.

puss, här kommer lite åkattraktioner som är värda att ta sig en släng i... 


Balder
image19

Tornado

Spinrock
                                                           



 

                             

  






 


Först var det Allsång...

Ja alltså i tisdags så satt det tre spritt språngande galna människor på en bänk på Skansen. Dessa tre galna människor sprang upp till bänkarna klockan nio på morgonen när Skansens grindar öppnade. Sedan satt de där hela den lååånga dagen fram till klockan åtta på kvällen då det var dags för TV- sändning. I 11 TIMMAR(!!!!!!) satt de där och gjorde inte mycket. Spelade kort, gick sedan och tittade på djuren samt tittade på de olika artisterna.
   "Muppar, störda barn, luffare, uteliggare!!" tänker ni och suckar. Men saken är den att det var jag, Ida och Jennie som var de där spritt språngande galna människorna, och det var jäkligt kul!

Tack gullungar för den fina Allsångsdagen (och hoppas vi får göra om det!)
Tack även vissa personer som av en "händelse" hamnade bakom oss den dagen.love ya!!

tänkte sätta in lite bilder från Allsångskvällen, men har lite problem med att få över bilderna från mobilen till datorn. *krångel krångel* men ja skippar det och ni får tänka er hur jag och de andra hade det. :P

take care!


Film med Felle



Hej hej hallå!!

Idag var det en trist, grå, regnig, mulen och patetiskt osommrig måndag! Det enda lilla ljus som jag hade när jag vaknade imorse var tanken på att jag skulle träffa Felle. Efter en dusch mötte jag henne vid bussen sen traskade vi i regnet under våra paraplyer och hyrde film. Det blev den senaste Hannibal-filmen samt danskomedin Step up. 
   Båda var bra, men jag hade faktiskt väntat mig lite mer kalla kårar längs ryggraden när jag såg Hannibal, men så var inte fallet. Fast även om filmen inte uppfyllde mina förväntningar så var den jättebra, och det var även Step up. 
  
Step up är en komedi där skådespelarna är riktiga dansare, och gör otroligt snygga danser filmen igenom. Och han som spelar huvudrollen är bara så snyyyyggggg.!! Käkade lite godis till filmerna och hade det allmännt trevligt.
Jag rekomenderar verkligen att ni ser båda filmerna, för dom är bra. Är det någon som har sett nån av dem eller båda som har en annan åsikt än mig så kommentera gärna. Gillar att föra lite diskussion om saker och ting hehe.

Och imorrn bär det av till Allsång!! Veckans händelse! Någon annan som ska dit imorgon??
Det blir jag, Ida, Jennie och kanske Nicole som ställer oss i kön imorgonbitti klockan nio i hopp om att få bänkplatser. Annars kan det kännas lite snopet om man har köat innan det enns öppnat och sen inte få någon bra plats. Men bänkplats ska vi ha!!

Hoppas VERKLIGEN att det inte regnar imorgon (även om det inte är så farligt så blir allt genomblött efterom man sitter där hela dagen)...men jag får vänta och se, och med spänning titta på väderleksrapporten ikväll. *peppar peppar*

Nä nu ska jag sluta, men jag lägger in lite bilder från filmerna och såklart från Allsång!





                           
Hannibal rising
                        
Hannibal Lector

                                                                                                                    
                                                                 
Lollo♥dessa filmer!   
 
                          

image11







Allsång på Skansen

                                                       

                  

                                       

BEGÄR

Ida, minns du när vi var i V-by och satt på en bänk och åt Calippo? När det var så varmt! Kan verkligen
rekomendera att käka en Calippo i värmen.

264489-9
 

Men hem kom man iallafall...

Nu är jag hemma, back in action! Hade två underbara veckor på Kreta med sjukt mycket sol, bad och säkert en hel glassbox med glass (för mig själv), ja eller det kändes iallafall som att jag åt det på de där två veckorna. Mm,mm,mmm!!

Förutom att bada, sola och äta glass gjorde jag en del annat. Vandrade med mamma en dag i Samaria-ravinen. Det var coolt! Tänk dig att gå 1,8 mil högt uppe i bergen där vandrandet avslutas med en ca 5 km lång sträcka där man omges av höööga hööööga berg på varje sida. Som en flod fast utan vatten, där man går på flodens botten.
   Jaa vad gjorde jag mer? Typ... nä inte så mycket mer faktiskt. Chillade ordentligt! Härligt!

Nu är jag hemma några dagar sen bär det av till Götet, på torsdag närmare bestämt. Det blir nog Liseberg och så.

Men ta hand om er tills vidare, återkommer med mer info om diverse senare! :P
<3

Kreta today

Idag, ikväll flyger jag med familjen till Kreta. Underbart med lite semester med sol, bad och slappa. Ska bli uber-skönt att komma bort en stund.

Tills jag kommer hem kommer det att vara tyst på blogg-fronten från mig, men jag lovar att skriva igen när jag är hemma. Take care nu när jag är borta!! Kommer sakna alla!

bye bye, love ya!! <3

Grattis Ida <3

Det här ska gå fort! Hoppar snart in i duschen (om ca 3 min) hoppas jag hinner skriva ett inlägg på den tiden. *Peppar peppar* som nån brukar säga :P

Ska senare idag hem till bäste vännen Ida, hon fyllde år i förra veckan men vi ska gratta henne nu. Jag och hennes familj kanske nån mer, jag vet inte. Oh herre guu jag måste hinna slå in presenten (Ida jag vet att du läser det här, men du har ingen aning om vad du kommer att få!)

Imorrn bär det av till Kreta med familjen. Jag ska försöka att skriva innan jag åker (åker först på eftermiddan så det är chill) men jag har en del kvar att packa. Typ necessär och mp3+ annat krafs.

Men det här inlägget gick på fem minuter, woops not in time. Men jag får väl duscha fem minuter mindre då. 
Take care!! <3


Vad är en sommar utan en Twister, glassarnas glass??                    Vad är en sommar utan en Twister, glassarnas glass??

BAZZ eller BUZZ...?

Abo din gamle skojjare!!

Mmmm, jag vet. Jag skrev inte igår som jag lovat, men jag hade en del för mig. D.v.s.....

Gick upp klockan tio för att duscha och sen möta Ribb (med boyfriend) vid Vivo i V-by. Därefter en kort promenad hem till Emma. Suprise suprise!!! Hon hade ingen aning om att vi kom, vi väntade hos henne samtidigt som hon duschade. Sedan bar det av in till stan. Bussen till Spånga sen pendeln. Har ni tänkt på hur sjuuukt mkt fortare det går att åka pendeln istället för tuben?? Jo jag vet att de flesta av er nog redan har upptäckt det, men jag ville bara påpeka det.

Väl inne i stan gick vi den vanliga rundan, bestående av typ Drottninggatan, Gallerian, Sergelgången m.m. Mötte upp Olle vid Centralen vid sex- tiden. Därefter middag i Kungshallarna. Jag åt något indiskt, rätt starkt, och de andra tog tacos eller något med pommesfrites(pommesfrittes?stavas hur??). Efter middagen hade ingen av oss lust att åka hem så vi beslöt oss för att ta en promenad genom vår underbara stad. Efter nån timmes spatserande genom Kungsan och Gamla stan kom vi fram till t-banestation Gamla stan. Tuben hem, vi gick av vid Johannelund och gick hem till Olle för att lämna av henne. Gungade lite i gungorna utanför hennes hus (Ribb satt på en jätteliten gunghäst) och sedan strosade vi hem till Emma.

Och det är nu som namnet på det här inlägget kommer in i bilden! Vi körde ett TV- spel, BAZZ eller BUZZ (kommer inte ihåg vad det hette) där man skulle svara på frågor om musik. Men kul var det!! Tyvärr vann jag bara en enda gång, resten vanns av typ Emma eller Simon (boyfriend of Ribb).
Vid tolvslaget stack jag hem, dags att snusa så att man kan vara någorlunda pigg imorrn, tänkte jag. Men my ass att man är pigg dagen därpå. Vaknade halv ett men iallafall utvilad.

Nån som vet vad det här spelet kallas? BAZZ eller BUZZ??
<3


Efter lite tjat från Elli...

bestämde jag mej för att börja sätta in lite bilder då och då. Bilderna kommer kanske handla om det jag skriver, eller inte. Vi får se vad det blir.

Men iallafall, idag vaknade jag vid tolvtiden (kanske lite sent, eftersom man inte bör sova bort hela dagen som alla säger) men jag är sjuk så jag tyckte inte det gjorde något. Snuvig och så.... 'host*

Sen har jag packat ända tills nu , åker till Kreta på fredag och det ska bli underbart. Att bara få komma bort ett tag och helt enkelt CHILLA! Ok visserligen är det med päronen och lillasyster men det är skapligt ändå, jag är ingen sån där som absolut inte klarar av att umgås med varken päron eller syskon. Är ni det? Skriv och berätta varför!

Och igår köpte jag en skitsnygg bikini med mamsen, samt lite annat till Kreta. Längtar redan! Ska försöka skriva ända tills fredag, men vi får se hur det blir med den saken. Har ganska fullt upp nu i veckan.

puss krya på er alla andra som också är lite småsjuka!!

Tennis anyone?


Tjue igen!!
Har försökt ett tag nu att visa lite bilder på allt möjligt, men jag har inte riktigt fattat hur min vän Ida(pinglan) har lyckats göra det så snyggt. På hennes blogg visar sig bilderna om man trycker på dem, men jag har aldrig förstått hur hon har lyckats göra så att det blivit så. Men efter lite tips från henne vet jag nu hur jag ska göra. Hehe blond, jag vet!!!

men här kommer iallafall några sjuuukt snygga grejer att ha på sig på tennisbanan.... enjoy!

             Lite tenniskläder                                   

Välkommen hem Emma!!

Då var hon äntligen hemma, min Emma!! Efter ett år i Nya Zeeland kände jag knappt igen henne där hon kom spatserande på flygplatsen i morse. Jag och hennes mamma+pappa mötte henne på Arlanda typ vid sju i morse.
Lite tufft var det ju att sega sig ur sängen klockan halv sex mitt i sommarlovet, men det var det värt. 
  
Väl på plats på Arlanda tog det en bra stund innan hon kom ut från gaten med allt bagage i behåll. Men snart kunde vi skymta henne bakom alla andra resenärer..."Gaaaaahhhhh!!!!"- "där är hon!!!!", skrek vi och sprang fram och kramade om henne. Det var lite som när någon tar studenten, men vi struntade i skylten med texten "För Emma har tagit studenten..." Det kändes lite... ja...huumm... ja inte riktigt rätt, där vi stod på Arlanda och trängdes med en massa andra trötta och irriterade resenärer. Så klart hade hon ju inte tagit studenten, men vi ville bara informera att Gula sidorna finns på internet... nä ja skojja, vi ville bara informera att hon hade kommit hem.

Sen bar det av hem till henne, vi åt lite frukost och chillade. Kollade på bilder där hon hoppade bungy jump (DUMMA MÄNNISKA!! Vem i helskotta väljer själv att hoppa bungy jump???), och kort på alla hennes nya vänner i Nya Zeeland.
   Emma hade nästan totalt glömt bort svenskan efter att bara ha pratat engelska i ett år. Det hon ville säga sa hon med engelska brytning och hon hittade inte alltid de rätta orden så vi andra fick översätta lite då och då. Hehe men ändå är hon helt svensk.

Sen kilade jag hem, och är hemma nu. Kanske ska ta en tupplur innan de andra kommer hem från jobbet, eller i allafall päronen.
Emma,hoppas att vi hinner ses mer innan jag drar till Kreta. Love you gumman!!!!

Puss å kram skumbanan ( som Emma skulle ha sagt :P)


Jeansjakt

Hej hej igen!!,

Sedan jag och Olle var i Kista har jag blivit mer och mer taggad på att köpa ett par nya jeans. Nu är reorna i full gång ju, så man kanske kan få två par jeans för priset av ett. Nån som har några bra tips på snygga jeans som INTE är alltför dyra?? Letar typ stuprör men de behöver inte vara de mest slimmade modellerna av alla. Själv tycker jag att det är snyggt när de sitter lite baggy eller iallafall ganska löst.

Men iallafall, jag var i Kista igår igen med kära syster-yster. Vi var på jeansjakt, ja eller jag var iallafall, hon bara hängde på som smakråd. Efter några timmar på olika affärer var vi trötta så vi åkte hem. Men tyvärr hittade jag inga jeans som föll mig i smaken. Även fast jag fick hjälp av en sjuuuuukt snygg kille inne på Carlings!!!

Men en grej som jag tycker är dåligt är att jeansen (dom här &-denim jeansen) på H&M är göööör snygga, men att de endast finns i en längd, oavsett om man har korta ben eller långa ben. DET SUGER!! eftersom jag hittade två par jättefina jeans där,men båda var för korta på längden...... *suck* tänkte jag och gick därifrån....

Så H&M, skärp er!! Förläng benen på era jeans! Jag är verkligen ingen långskånk, men ändå passade inte jeansen på mig. Det är dåligt! Tänk på dem som har långa snygga modell-ben då, ska dom inte kunna handla i er affär eller vad!?

Nu har jag sagt mitt, tack för idag hörs snart!!
<3

RSS 2.0