Hur många X ryms det i en väska stor som ett hus?

Släpade 12 st X från ett ställe till ett annat (lång väg) tillsammans med dubbla träningskläder, två par gympaskor och tennisracket + en massa skolböcker och annat skit. Och eftersom min väska är stor som ett hus så fick jag plats med allt, enda nackdelen är att det blir blytungt. Skulle kunna slå vad om att den väskan minst vägde 20 kg....

Huuaa....

Men nu är jag hemma och allt är frid och fröjd! Dags att börja ringa runt om imorrn, se så att alla är tilltaggade och så. Och vilka som kommer.

Jag är sugen, och det ska bli najs med lite grillning m.m. Mys pys!!

Nä nu måste jag få någonting gjort, kanske hinner plugga lite Kemi innan jag sover... förhoppningsvis...

Ha en trevlig långhelg alla därute, gör inget jag inte skulle göra <3

image3

Sorry var bara tvungen att lägga upp bilden, den känns lite "Lord of the Rings" på något sätt.... 



Pyssliga jag

Sov stört länge i morse, men det behövdes verkligen. Gick upp vid halv ett och skulle då springa, men det sket jag fullständigt i! Istället har jag bara varit inne hela dagen och gjort annat mysigt. Typ skrivit listor på saker jag behöver komma ihåg.... jag är en list-människa av högsta klass. SKRIVER LISTOR OM TYP ALLT!

Bland annat blev det en " Lollos wishlist inför 18- årsdagen" och en "Valborgslista". Fett smart! Kan tipsa er alla där ute att skriva listor på allt ni inte kommer ihåg och sedan bocka eller stryka över det när det är klart.

Har bland annat en "Akut inköpslista" med grejer som måste köpas in akut eftersom de är slut. Det är oftast vardagliga grejer som typ strumpor eller liknande. Har också en "Akut göra lista" där det mest akuta som är på tapeten står.
Sen har jag en "Vill ha lista". Där står grejer som jag vill ha och ska köpa när jag får pengar exempelvis. Vissa kläder, speciella skor etc. 
Sist men inte minst en "Inredningslista" där det står hur jag ska göra och vad jag ska köpa för att inreda mitt rum snyggt.

Vissa listor kan tillkomma...

Så gör som jag, skriv listor! Ta mina exempel eller gör egna som passar dina behov. Alltid bäst!

Imorrn skolan, och helgen har varit supertrevlig. See ya guys

love <3

 

Party igår, mys idag

Var på H's 18-års fest igår, och det var skitroligt! Tack H för att vi alla fick komma!
Det var en kul fest men inte så jättemycket dans. Lite var det, men det var enbart med folk man kände. Inget stort dansgolv, men det gjorde inget.

Och jag älskade verkligen hennes lägenhet!! Det var som små korridorer överallt, och så var det lite hippieinspirerat. Men det är inte så konstigt eftersom hon är lite hippie hela hon.

Nää nu kommer snart Sara, å vi ska ha myskväll.
Ha det bäst denna sköna lördagkväll, I'll be back!

*Vita Duvan*

Typ idag, typ

Idag var en rätt skön och (hör och häpna) rolig dag i plugget. På morgonen lyssnade vi på treornas projektredovisningar och på eftermiddagen Designmodeller. Och det var sjukt coola grejer vissa av treorna hade gjort! Två killar hade gjort ett par riktiga skidor, som de till och med hade använt på sportlovet. Såg ut som riktiga skidor tillverkade industriellt, och de var gjorda på ungefär samma sätt. FAST UTAN MASKINER OCH SÅDANA GREJER! Shit pommes säger jag bara... Mvg någon??

Sen Designen gick rätt bra. Idag var det även riktigt kul faktiskt! Fortsätter på mitt headset och idag slipade jag, sprayade på färg, slipade av färgen igen, sprayade på färg, slipade av... ja ni hajjar. Man gör det för att den ska bli blank, jag har liksom inte en förkärlek för att slipa om någon tror det^^

Och dagens inlägg vill jag tillägna min egen Busis (du vet vem du är!) som ska opperera sig imorrn. Te2a tänker på dig hela dagen, och jag vet att allt kommer att gå bra! Hjärta dig gumman <3

Men nu ska jag sova. Har lyssnat på Red Hot's skiva hela eftermiddagen och den börjar kännas lite tjatig. 

Pussar i massor så hörs vi alla imorrn 

Snabbast i stan

Ska nu packa gymakläderna, sen sova. Upp imorrn för en ny sprillans lovely day!!

Dessutom fyller Hilda 18 år imorrn!!! Grattis grattis på dig <3

Återkommer imorrn med lite mer background info from the dark side... mohahhaaa!


SMÄRTA??
image5

Äckligt segt

Jo det är precis vad blogg.se är just nu. Äckligt segt! Som ett gammal tuggummi som suttit under ett bord i typ två dagar eller nått...

Skrev just klart min redovisning som jag har imorrn. Det blir att tala och en Power-point till, hoppas det inte blir alltför långtrist bara. Det ska handla om månlandningen 1969. Om det skedde eller inte. Vad tror ni??

Jag tänker inte avslöja vad jag tycker än så länge för då kommer de som lyssnar på mig imorrn redan veta vad jag ska säga. Så glöm det, ha!

Och lite musik idag dagen till ära. Det får bli den låt som är en av de mest spelade på NRJ tror jag. Brukar inte lyssna på den stationen, men när ja hörde låten på Rix FM för ett tag sen så blev jag kär. PÅ DIREKTEN!

Och jag tror knappast att någon undgått den,

http://youtube.com/watch?v=6NOV_vmVFxc

även denna låt är guld värd (iallafall när man springer eller dansar, vilket jag för övrigt gjorde idag... sprang alltså)

http://youtube.com/watch?v=6NOV_vmVFxc

Imorrn måndag, yes!! <3

Tjatar sommarjobb

Kom hem från tennishallen för ett tag sen, och har varit där sen tio i morse. Sammanlagt fyra timmar var jag tränare för "mina" barn. Hoppas verkligen att de tycker det är kul, för annars känner man sig inte så grym precis....

Anyway, sitter och tjatar sommarjobb igen då. Denna gången hoppas jag på napp, för jag MÅSTE verkligen ha ett jobb i sommar. Annars vet jag inte hur jag ska klara mig... men jag återkommer och uppdaterar saken när jag väl fått ett (om jag får vill säga)

Tänkte sticka ut och springa (men tyvärr Aco) så gjorde jag det aldrig. Istället käkade jag våfflor... humm bra ersättning??

Kanske inte.

Och planerna för ikväll är NADA. Inga som helst planer alls. Och det är superskönt! Bara chilla, jag ska plugga lite så jag slipper göra det imorrn, och softa och sådana grejer.

Men nu, tillbaka till arbetet.

Trevlig helg på er och så ska ni se att polletten trillar ner,



Juste jag var på tester igår!!! Karin och Moa i min klass spelade i pjäsen Ronja Rövardotter, och vi var en tapper skara som hade åkt ut långt på landet för att se dem. Och de var apgrymma!!! Verkligen! Karin var Birk och Moa var Skalle- Per... så himlans duktiga var ni tjejor!

Ronja och Bik i "riktiga" Ronja Rövardotter:

image3  

Här har ni honom, Skalle Per himself!

image4

Sug och svälj, trevlig helg!



Glömde!

Juste, men jag hade sovmorron så det är nice!!!!


.

Hej. Jag är i skolan. Jag har Cad.

Det är inte så kul.

Slut.


En jäkligt lyckad dag

Idag har inte mycket gått fel, nästan allt har gått precis i min riktning och som jag vill. Dagen började med att jag inte kom försent på Retoriken (första lektionen). Jippie jag är bäst!! Brukar oftast komma några minuter försent på torsdagsmornarna... Vet inte vad det är, men någonting är det väl med torsdagar. Det är lite segare att komma upp, man är lite tröttare och det är lite jobbigare. Men det är nog för att det är dagen innan fredag!
   Efter Retoriken hade vi Designmodeller, och det gick rätt ok. Vi gör modeller av headset just nu i en sorts papp (skithårt, typ som trä eller nått) och det ska man fila för att få rätt form. Kändes som att man hade fil-spån i hela skallen efteråt....
   Efter det lunch, sen skulle vi ha matte. Men lyckan var med oss idag och läraren var sjuk. Tur var det eftersom ingen var speciellt taggad med papp i skallen och sprayfärgs- ångor i lungorna.
Så alla åkte hem. Och jag som inte har ett sketet öre till mitt förfogande ville tjäna lite extra cash. Dammsög hela huset, båda våningarna. Våttorkade golven, båda våningarna. Dammade, BÅDA VÅNINGARNA och städade båda toaletterna. Shit pommes....allt som allt tog det typ tre timmar. Och pengarna är välbehövda kan jag meddela!

Nää nu ska jag lägga mig och läsa City of Glas. En engelska-bok som vi ska ha läst ut tills imorrn. har typ hundra sidor kvar. Men jag har sovmorron imorrn så jag kan läsa rätt länge ikväll.

Imorrn blir det skola på dagen och K&M's teater på kvällen. Ska bli kul att se!!

Sweet dreams, Vita Duvan <3

Lite extra tid

Har några minuter över. Är i skolan och skiver om glas i kemin. Alla har redan slutat men eftersom jag ska till tennishallen snart så tänkte jag att det vore lika bra att sitta kvar här och plugga lite. Ambitiösa klubben på mig!

By the way, till Aco: Nää jag klarade utvecklingssamtalet och polis behövde aldrig inkallas....

Blir lite störd på blogg.se ibland. Igår skrev jag värsta inlägget med en recension över helgen och allt möjligt, men så blev det knas och det publicerades inte. Sen försvann det.... ALLA SOM INTE HATAR BLOGG.SE IBLAND MEDDELA MIG PÅ MOMANGEN!

Jag kan vara så snäll (som jag oftast alltid är) och skriva med några korta ord vad helgen hade att erbjuda:

*Modevisning på Lava med Pinglan
*Chillkväll i Akalla
*Tränare
*Vällingby med máma
*Chillkväll(?????) hos E
*Friskis&Svettis

Det var nog allt. Vad gjorde ni själva i helgen?

*Vita duvan*
*Plugg

Rå-ångest

NU HAR JAG UTVECKLINGSSAMTAL MED MIN HANDLEDARE, OCH DET ÄR ÅNGEST!

wish me luck, och om jag inte skriver inom en vecka så kan ni ju alltid ringa polisen eller nått....

take care <3

Taggar

Ska försöka lära mig det där HTML- krafset när jag har tid. Så att bloggen kan bli lite snyggare och så...

Elli visade mig lite idag i skolan, fattade typ. Det kan bli hur snyggt som helst om man verkligen anstränger sig.

Nu är min läxa klar, och jag ska sova.

Nightie nightie sweethearts!! <3

image8

 




Sovmorgon

Tjolahopp!

Har en härligt lång sommorron idag. Alla andra börjar nio, jag börjar halv ett. Kan det bli bättrre?

Snart dags för lite lunch,

see ya <3

R.I.P Mr Spider

Jag dödade precis en svart, stor, långbenig vän. Han kallades Mr Spider och han var absolut inte en av mina bästa poolers.

Så om det regnar imorrn så kan ni ju alltid skylla på mig... eller på någon annan...

Det var det lilla jag hade att erkänna idag, förutom att jag har sovmorgon till halv ett imorrn.
*Suck my balls suckers*


.......

Vita duvan*

Berörd

Glömde berätta att vi såg en sjuk film idag på Designen. Den handlade om människors konsumtion och vårt konsumtionssamhälle. Man blev jobbigt berörd. Visste ni att en amerikan konsumerar trettio gånger mer i sitt liv än vad en indier gör?? (Med tanke på att USA har 300 miljon invånare och Indien har 1 miljard, så är det ganska stört enligt mig) Inte konstigt att många är feta där...

Som sagt filmen berörde enormt, och efter typ fem minuter av den kände man "Jag tänker aldrig mer shoppa!"

Konsumtion påverkar miljön o.s.v
Filmen sa att om vi inte ville fortsätta att förstöra vår planet så skulle vi gå tillbaka till stenåldern och leva som då.

Men tänk om man skulle ha två uppsättningar kläder, lite verktyg, kanske lite medicin och bara några andra nödvändiga grejer så skulle man ju lätt kunna klara att leva ute i skogen.

Eller vad säger ni, stenåldern eller inte? Skulle vi palla?


...

SOVDAGS

(ville bara upplysa er...)

<3

image6

image7

Vet inte vems unge det är men göllig är den iallafall!

Tråkmåns

Är i skolan just nu, har glömt arbetet hemma så jag kan inte göra något annat än och sitta och vänta på att lektionen tar slut. Kul!

Vaknade i morse och kände mig ovanligt utvilad, fråga mig inte varför. Det är inte ofta det händer kan jag säga. Gick upp, tog en dusch, åt, fixade mig, gick till bussen. Sen kom jag till skolan och hade en lektion, sen en till sen lunch. Sen lektion och det är denna.

Blev lite nervös idag. Hade fem missade samtal från ett nummer jag inte hade och ett nytt röstmeddelande, och jag hade inte tillräckligt med pengar för att kunna lyssna av meddelandet. Suck* Trodde verkligen att det var ett sommarjobbs om ringde... men det visade sig senare vara mamma... kul att man känner sig så uppskattad att hon ringer FEM gånger! Chilla kvinna....

Skulle på ett träningspass idag kl fyra på City, men annat kom ivägen. Får bli senare eller en annan dag...

Vita duvan*

*Bananpannkakor*

För er som inte kan få nog av musik:

Jack Johnson- Better Together         

Eftersom jag fortfarande inte vet hur man lägger in en video på bloggen, så får ni nöja er med en address,
http://youtube.com/watch?v=u57d4_b_YgI

Kan lyssnas på i timtal...mmmm.....

Även Jack Johnson- Banana Pancakes
http://youtube.com/watch?v=dC-KeoegcHg&feature=related Lite larvig video jag vet, men där står sången och den känns meningsfull.

LÄR MIG LÄGGA UPP EN VIDEO FFS!!!!!! Jag känner mig smått ärtig när jag inte vet hur man gör....

image4

image5

Har en förkärlek för svartvita bilder, vet inte varför. Allt blir så mycket mer perfekt då....


IG på högskolenivå

Var det någon som gjorde högskoleprovet idag eller? Jag gjorde, och jag tyckte det var apsvårt. Mest irriterande var det att det var två sannorlikhetsprov, ett i början och ett i slutet. När man väl trodde att man gjort sista delen (ordkunskap) så kom det plötsligt ett prov med sannorlikhet m.m. OCH DET VAR STÖRT KNASIGT!!

typ;

"Kalle ska posta två kuvert, ett brunt och ett vitt. Det bruna väger 10 kg, hur mycket väger det vita?"

Sen fick man som två fakta-rader med fakta, och uppgiften var att man skulle avgöra om frågan gick att räkna ut eller inte. Om det fanns tillräckligt med information liksom. Man fick fem olika svarsalternativ, typ "båda fakta-raderna kan lösa problemet", eller " Endast den första fakta-raden löser detta problem"..... osv.

Det var kul de tre första uppgifterna, men när det är 22 st så tröttnar man ganska snart.

Men det var en upplevelse! Känns bra att ha gjort det nu en gång iallafall, så att man vet hur det funkar.
Får se hur mycket poäng jag får då, men eftersom det är första gången så räknar jag inte med att få några höga poäng. Inte 2,0 på direkten precis.....

men ni som gjorde provet, skriv en komentar och berätta hur ni tyckte att det var!!

Vita duvan*


Älskade <3

Jag älskar min mamma! Jag kan inte annat än säga det, och det skulle ni också göra om ni hade den härligaste mamman i världen. Hon är underbar.

Igår kände jag mig nere och var en aning deppig. Klarade inte mitt jävla omprov i matte den här gången heller, och jag tror hon märkte det när jag kom hem. Kände mig ledsen och allmänt pyton...

Och idag, när jag kom hem från en snabbis på stan med Pinglan, hade hon köpt godis och bokstavskex till mig. Ni vet sådana där man åt när man var liten, som man kan göra ord av. Sådana var det! Och hon hade ställt kartongen med kexen på köksbordet och på kartongen stod det "Jag älskar dig". Kände mig jätteglad och skickade ett mess med jag älskar dig tillbaka....

Lite klyschigt eller vad det heter men det bryr jag mig inte om, I love her!



image3



Funderingar

Sitter i skolan i en datasal och försöker komma på en bra sak att göra i 3D Studio Max, och det går trögt...
Om det är någon som har en bra idé om en sak som man kan tänka sig använda i framtiden, och hur den då skulle se ut, skriv en liten komentar med ett förslag!

Ska träffa Pinglan idag efter plugget, vi kanske fikar eller gör något annat.


Men nu kan jag bara tänka på en sak, MAT. Jag är sjukt hungrig, tror att någon snart får bjuda mig på en George-café macka. Dom är underbara! Mackor som mackor tänker ni, men det är något speciellt, heligt, höver dessa frallor med sallad, pakrika, tomat, ost och skinka. Yummie!!

LOLLO VILL HA!

Vita duvan! <3
(det får bli mitt nya grej, att avsluta med "Vita Duvan")

Entusiasm

Woohoo nu funkar bloggen igen! Nice nice, nu kan man äntligen slänga ur sig lite blaja igen...

Hur mår ni? Har ni klarat er utan att läsa blogg ett par dagar? Det har jag iallafall....

Kom på en massa saker som jag skulle kunna skriva idag, men nu har jag glömt bort allt. Och förresten ska jag sussa alldeles strax, är trött som en bäver.

Kommer nog skriva mer imorrn, om allt möljigt strunt. Men INTE just nu!

Fred på jorden, Vita duvan och allt det där....



RSS 2.0