Long time no se

Tja, nu är jag tillbaka! Neeej tänker ni! Jaaaa tänker jag!

Har inte hunnit att skriva så mycket de senaste dagarna. Har haft ganska mycket att göra. Vad det har varit spelar ingen roll, för det kan jag ändå inte komma ihåg i nuläget. Det enda jag minns är helgen, och jag minns att den var trevlig. Tack till alla som medverkade! Enn puss på kinden ska ni ha allihopa för att ni är så underbara!

Så är det dags att börja tänka på julklappar till folk och familj. Och jag som är i stort behov själv av en massa nya grejer får helt enkelt vänta... eller köpa före. Jag tror jag väljer det andra alternativet... Men några slantar ska jag spara till dom som jag håller kär.
Nu kommer/har kommit studiebidraget ju, och det är sista chansen att skramla in pengar innan jul. Så ett tips till alla, håll hårt i slantarna! Det kommer snart att eka i plånboken när julklapparna är köpta och julen förbi. Och då kommer ju nyår, tjohoo! Men lite pengar ska man ha där med, så det är bara att hoppas på att man har de kvar då..

Åh nyår jag längtar! Vill ut, bort, iväg och spendera tolvslaget med vänner! Ju fler desto bättre! Och fina nyårskläder får man köpa, hoho nicepillerajs! Lite champangne? JA TACK!


Nu är det sleep-time, klockan är elva och jag sitter i sängen med datorn på en kudde. Folket i huset sover. Dessa stunder gillar jag. De är mina egna, det är min tid, det är chill!

Är lite öm i kroppen efter idrotten. Handbolls match, klassens biffiga killar mot tjejer och tre killar. Jag var i lag nummer två. Snacka om att bli manglad! Men det var jäkligt kul, synd bara att det här var sista lektionen.

Imorrn sovmorgon till nio, sen skoldag sen hem för tennis. Sen godnatt.

Godnatt!


Mugg-dag

Tjo alla i världen!

Sitter just nu och gör en liten trevlig powerpoint presentation i psykologi. Men jag ska sova alldeles snart, så var inte beredda på något långt inlägg från mig idag.

Idag hade vi "mugg-dag" i skolan. Mugg-projektet gick ut på att vi först var på museum och kollade på saker från 1800-talet. Vi skissade av en speciell sak, och sen skulle vi om-formge en Ikeamugg så att det kopplade till den saken man hade valt. Man skulle även göra en broschyr till det i InDesign (ett program på datorn för alla er som är lika okunniga som jag på sånt!)
Projektet har sträckt sig över några veckor nu, så idag var det redovisning av mugg+broschyr. Min blev ganska fin tyckte jag själv även om man alltid kan förbättra saker och ting.

 

Mugg som skiss och kannan från museet.... inte så förgjordat vackert kanske...

nää sovtime now, hare gött!

Blåmålis!

Nu var det ett tag sen så det kändes lite ovant kan jag säga! Att spela innebandy alltså....Slutade spela för ett tag sen, men idag var det dags igen.
Vi hade nämligen innebandy i skolan efter att vi slutat. Det var jag, Kajsa och många av boysen i klassen och även andra boys från skolan. Vi började med spel tre mot tre eftersom vi bara hade halva gympasalen, men sen efter ett tag så fick vi hela. Då körde vi helplan med stora mål.

Det var skitkul, och när vi körde helplan stod Kajsa och jag i varsitt mål. Det gick väl sådär.... Vi hade alla skydd och så, men inga "knäkuddar" så nu har jag blåa knän och röda fossingar. Men det gör ingenting för det var skoj!
(Dock inte så kul när en i klassen, som är stöört bra på innebandy, sköt slagskott mitt i krysset... HJÄLP!)

Imorrn ska jag till tandläkaren på morgonen. Det är lite läbbigt, men jag lär ju överleva. Vill absolut inte ha några hål, och INTE borra!!!

Sen är det tennis imorrn 18:00 som vanligt..... kul kul!

nä nu somnar jag av trötthet (vad annars!) snart, så puss hej leverpastej <3

Söndagseftermiddag

Har försökt att plugga lite idag, men har hittills bara gjort en enda grej. Har kanske tre saker till att göra på pluggfronten. Det är att skriva psykologin, matteplugg och börja plugga fysik. Fint, de är chill!

Vad har hänt i helgen då?
Själv så har jag hunnit med både det ena och det andra. Fredagskvällen spenderades i tennishallen fram till nio tillsammans med Niepoe. Vi övade säkerhet, men man kan ju säga att vi verkligen inte är några mästare på det...
Sen hem och kolla lite på tv, sova i god tid för att komma upp på lördagen.

Så ja på lördagen var jag på gymnasiemässan på morgonen. Kollade på Ida pinglans modevisning för hennes skola. Shit dom var grymma och jättehäftigt sminkade. Håret i rosa, gult och blått. Temat var godis, med bra musik som spelades samtidigt som modellerna (Ida) gick på catwalken och visade upp sina kläder som de hade hade sytt själva. Coolt värre!
   Sen åkte jag direkt efter det till Spånga. Hade extraträning från tre till fyra. Pappa hämtade mig och vi åkte hem. Duschade och städade lite i rummet, samt spelade lite Tetris på Facebook innan Olle, Emma och Ribb kom. Vi hade en supermysig kväll med god mat (som vi lagade själva) och en massa snack. Syrran och hennes poolers var hemma, men inte mamma och pappa så det var rätt skönt. Älskar att vara ensam hemma!


Nu sitter jag vid datorn och klockan är tio över fyra på eftermiddagen. Har bloggat runt lite och spanat in bl.a ungmamma15.blogg.se och leosmamma.blogg.se
Det är två tjejer som blivit gravida när dom varit väldigt unga, och i bloggarna skriver de om hur livet fungerar som mamma när man är ung. Jätteintressant och man får verkligen perspektiv på sitt eget liv.

Puss nu bör jag plugga lite, sen middag någon gång ikväll. Take care!

detta INLÄGG vet jag inte vad det ska heta...

Hej hoj!

Nu är det kväll och jag sover nästan redan. Ville bara informera er om det.... en del har hänt sen jag skrev sist, men jag pallar inte ta det just nu. En del har lite mer intressanta liv än jag, så ikväll överlåter jag skrivandet åt dem!

här är några tips på fin fina bloggar att spana in:
igaridagimorgon.blogg.se
aco.blogg.se
kajsabosta.blogg.se

sen finns det självklart en massa andra filuriga bloggar överallt.... men dom tänker jag inte nämna! HEMLIGT!




Var idag in på chokladfabriken på Söder... man blir ju en aning sugen när man ser allt. Men på nätet hittade jag den här söta bilden på en liten pojke vid dom stora maskinerna...

image14



image15 mm smaskens...


image16 
sen kunde man ju inte låta bli att koppla till den här ganska fiffiga filmen.....

En rätt så chill dag...

Idag är det tisdag, imorrn är det onsdag, och sen är det bara två ynka dagar kvar till helg. Jippie!!! Jag tycker veckorna går sjuukt fort nowdays... men det är bara bra! Liksom det var ju nyss helg, och redan börjar man planera nästa.

Idag hade vi REDSKAPSGYMNASTIK på idrotten. ÅH SÅ EXTREMT SKOJ (NOT) tyckte jag att det var... Gud vad jag avskyr sånt där med gymnastik. Typ slå kullerkyttor och stå på händer, slänga sig runt ett räck och gå på en bom. Det finns bara tre ord som skulle kunna beskriva det... LÖJLIGT, ONÖDIGT och FULLKOMLIGT IDIOTISKT!
Nästa vecka är det handboll, det är mer min stil. Att springa och kämpa och sånt gillar jag, inte försöka slå rekord i att bryta nacken snabbast (som man däremot gör när det är gymnastik... typ)

Men vi hade ingen Cad sista lektionen, så jag slutade kl ett. Det var ganska nice faktiskt. Åkte hem och laddade inför tennisen som skulle vara kl fem. Åkte sen till tennisen och var tränare i två timmar. Idag var det ovanligt kul, fråga mig inte varför. Jag var helt enkel på humör för det idag!

Så jaa nu sitter jag här och skriver till edert förfogande, men jag ska lulla till sängs just precis snart för jag är supertrött. Måste snabba mig lite på kvällarna med att fixa mig i ordning. Nu börjar jag typ kl nio och lägger mig halv elva.... fråga inte vad jag gör, för jag har ingen jäkla aning! Samma sak i allt annat jag gör, jag är seg efter gympan när man ska duscha, jag käkar seegt.. men jaja jag är väl född för att vara seg då, så att alla andra ska känna sig lite bättre för att de hinner före...

Som sagt alla verkligen stressar för att hinna före mig, så de kan säga "Va seeeg du e Lollo!!"... Tack jag vet! :D

Imorrn ny dag, med en massa grejs på g...

puss kram cykelram!



For fuck sake!!!

Daaaaa den största coolingen har åkt ut från Idol 2007! Han med de sötaste ögonen, den speciellaste rösten, det lockigaste håret har åkt ut! <3 Kristoffer we love you!!

image12


Så här ledsen var grabben när han röstades ut i kvällens Idol..... Suck och stön nu finns det bara Daniel kvar!


Shit Sara och jag satt bänkade i hennes soffa och typ skrek, när det stod mellan Kristoffer och Mattias om vem som skulle lämna Idol. Suck för Mattias, men framförallt SUCK till att Andreas är kvar. Vad gör den killen kvar i tv egentligen?? Kan någon med lite vett kvar i skallen svara på den frågan?

R.I.P Kristoffer som helt enkelt var bäst ikväll och även varit bäst under hela tävlingen enligt mig!
Jag vet att många med mig diggade dig och det du gjorde, tack!




Imorrn till Västerås, till framor+farfar med mamma+pappa. Ska bli ganska trevligt. Men först till V-by och handla nån liten fars-dag pressy, samt kolla på glasögon. Vill ha några coola gärna tjocka bågar...

Här är ett par skitsnygga brillor, typ i den stilen vill jag ha. Inte allför dyra vore bra...

image13


Puss å kram bajsbarn!! (bajsbarn till dem som inte röstade på Kristoffer!!)


Ord till er alla

Hej hopp i galopp, idag hade jag matteprov! Har ingen aning om hur det gick, hoppas G iallafall. Nu orkar jag inte tänka på det mera, hjärnan sprängs snart.

Någon som har något kul att dela med sig av? För jag har inte mycket nu för tillfället. Men bättre dagar ska snart komma och då blir det andra takter.... men inte idag.

Puss och hej imorgon är det torsdag, och då är det yoga. Fett skönt! Idag var det en smula tennis, dock inte så givande eftersom jag kom försent tjugo minuter (119 kan ta sig!) och dels för att jag inte riktigt kände mig på topp.

Men thats life!


DIKT

IMORRN ÄR DET MATTEPROV OCH JAG HAR PANIK,
JAG KAN INTE MYCKET OCH KÄNNER MIG SOM SKIT.
VAD SKA MAN KUNNA OCH VAD SKA MAN VETA?
DET EN SÅ IN I BÄNGEN KAN RETA.
DERIVATA HIT OCH DERIVATA DIT,
MAN TRÖTTAR UT SIG AV ALLT DETTA SLIT.
PUSS OCH KRAM JAG MÅSTE PLUGGA,
ANNARS DETTA PROV JAG KOMMER KUGGA

....

image11 doesn't love this fucking shit!!!

Lite lov á la Lollo

Så har ett till höstlov dragit förbi i rasande fart. Undrar hur många höstlov man har haft i sitt liv hittills? Det skulle man ju kunna räkna ut, om det inte vore för att det fortfarande är lov. D.v.s ingen matte! (Inte frivilligt iallafall)

När skrev jag sist? Kanske för några dagar sen, har helt tappat räkningen. Men jag har gjort en del på lovet iallafall. 
   Lovskolan känner många till, den har jag nog berättat om. Nu är jag inte lika lost längre känns det som, även fast jag har en jävligt lång bit kvar på min väg att förstå Matte C. Provet är på onsdag nu efter lovet, och det är verkligen nu eller aldrig! Klarar jag kursen eller inte? Det kommer provet avgöra... det känns lite läbbigt, jag är en aning skraj! MEN JAG SKA KLARA DET DÄR F***ING MATTEPROVET!!!!

Jaa vad annars har jag gjort?Tränat lite (d.v.s sprungit en gång, gympat två gånger och... ja bara det) Sen har jag varit i stan, och då pep det nästan varje gång jag gick ut eller in i en affär. Och det var min väska som den där detektorn tyckte var misstänksam, men jag hade inte tagit något! Det var typ bara nån bok från bibblan som inte hade blivit avlarmad eller något sånt. Men en aning pinigt var det, när folk i varje affär trodde att jag hade snott något. 

Juste sen har jag varit på Polismuseet i Sthlm (visst skrev jag om det?) och det var kul! Som jag sa så skrev jag ett CV och lämnade in, dock inte till Polismuseet utan till Tekniska museet. Dom har typ sin verksamhet ihop eller vad det var, så jag hoppas verkligen att dom ringer mig från Tekniska.
   Vore kul att jobba i Polismuseet också, men Tekniska är större och har en restaurang och inte bara ett litet café. Kom igen alla som jobbar på Tekniska, ring mig och erbjud mig jobb! Nu på momangen! Det finns inget annat jag kan göra än att hoppas att den ansvarige ringer mig. Annars tänker jag ringa om ca 1 eller 1 1/2 vecka och visa att jag är intresserad. Har hört att man ska göra det...

Igår var vi hos Olle, jag och Emma. Käkade tacopaj (som absolut INTE har någonting med tacos att göra! *Ironisk*) hehe

Idag mattepluggish, lite träning i Bromma och nu är jag här... kort och konsivt!

Men nu har jag skrivit en bra bit, borde kanske sluta... och borde kanske sova, det är ju liksom skola imorrn. Jaha!? Nää men det hade jag ingen aning om!

Puss

image9  mmm tacopaj!!

Saker jag behöver göra:

CAD (shit jag är inte klar med den än! PANIK!)

NO labrapport (..... ) (inga kommentarer!)

MATTEPLUGG (nån som missat att jag har prov på onsdag?Inte jag iallafall!)

Allt annat onödigt som man tycker är viktigt, men som egentligen inte spelar någon roll.
Typ som att lägga undan pengar och köpa ett trumset.... 


 


Jobb efterlyses!?

Hej vänner och ovänner!

Nu är det dags för lite snicksnack skitsnack på bloggfronten från mig igen. Det är bara att vänja sig säger jag bara, för det kommer mer... och meerrr... och meeerrrrrrr... buuuu!! (lite halloween- känsla där!)

Känner att jag verkligen måste ta tag i det här med extrajobb och extracash. 1050 kr i månaden är inte mycket, det tycker inte jag iallafall som verkligen inte är någon shoppaholic heller.
   Så jobb efterlyses!! Känner ni någon som ska anställa någon ny, eller vet ni någon/något (exempelvis företag) som behöver förstärkning så skriv till mig genom att kommentera på detta inlägg. Det ska vara ett jobb i Stockholmstrakten, och som inte kräver att man är över 18 år. Men de flesta arbetsplatser kräver ju inte det, om man inte står i exempelvis kassan. Så hör av er till mig folks!

På tal om jobb, är det någon där ute som vet hur man skriver ett riktigt bra CV? Har ett gammalt exempel från nian som vi gjorde, men jag vet inte riktigt om det är så det ska se ut. Ett personligt brev och en meritförteckning bör finnas med, stämmer det?


Imorgon ska jag med Olle, Emma och Olles två småbröder till Polismuséet  som ligger vid vid Tekniska muséet. Det är nog framförallt Anton och Ludvig, Olles brorsor som är intresserade men jag måste erkänna att jag tycker att det ska bli ganska kul! (Suck jag är en aning barnslig, och O och E säger att dom kommer att behöva hålla reda på tre barn imorgon.... jag är ett av dem...)
   Ska passa på att lämna in ett CV till Polismuséet (om jag trixar ut hur man skriver det) och se om dom nappar. Hoppas hoppas!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Var ute och sprang på morgonen, en lång runda men det var jätteskönt. Varmt och soligt och vackra höstfärger! Sen chill hela dagen fram till sex då var det lite yoga med mamma i
Ä-byplan. Så nu är min kropp inte riktigt villig att göra som jag säger åt den. Musklerna lyder inte riktigt, men man är så där skönt trött att man bara vill sova. Älskar den känslan!

Kanske ska krypa till kojs kanske.... så vi hörs imorrn får vi hoppas, pusss

RSS 2.0