och simsalabim...

så snöade det imorse när jag vaknade! min önskan slog in!


Igårkväll hade jag ganska tråkigt, ända tills det blev ett spontant möte i H-by gård med Jocke och Stocke. Vi skulle hem till mig, men vi tog en promenad och var snart hemma hos J. Mysigt med tv (någon knasig film som gick) så vi stannade till halv två. Sen tog vi bussen TVÅ HELA stationer, och jag var hemma. Spontant och trevligt!

Nu sitter jag liksom och bara väntar på att klockan ska gå, så vännerna kan komma någon gång. Ska fixa mig fin med kjol, leggins, vit tröja och smyckena jag fick av syster i julklapp.
 
Det blir middag, sen kanske vidare om vi känner för det. Återkommer med mer info tomorrrow.

Om jag inte hinner skiva (vilket jag troligtvis inte hinner) så vill jag bara önska er alla ett jäkligt gott nytt år, och en god fortsättning!!!



image27
 

Stövletter

Tjue folks! DETTA INLÄGG SKULLE EGENTLIGEN HA PUBLICERATS IGÅR, MEN JAG PALLADE INTE ÄNDRA ALLT IDAG....

Har länge letat efter ett par bra vinterskor, och idag hittade jag det perfekta paret! Chokladbruna stövlar med lagom hög klack, lite rågummi, och härligt lurviga innuti som gör att man vill gå med dem hela vintern. Hoppas det snart blir lite kallare och att det kanske faller lite snö även på oss här i Hufvudstaden... vore najs!

Eftersom jag inte har någon digitalkamera så kan jag inte lägga upp fina bilder på den här bloggen. Tänk er vad pimp det skulle kunna bli om man la in lite hemmatagna bilder. Ni får nöja er med bilder från nätet..

Ett par stövlar, inte mina, men fina.
image21

Ett par till, ljuvliga!
image22

Sen måste jag också lägga in lite bilder jag hittade på zoovillage.com
Eftersom det är tjocktröjstider nu så ville jag visar er snygga tröjor och koftor. Enjoy!

image23    image24
image25


tacl för mig!!


LÖFTEN som BESTÅR

Nu kan man snart räkna ner timmarna till det nya året. Ska bli kul!

Börjar att fundera över nyårslöften och annat... Har ni några?
Såklart har man ju (iallafall jag) de gamla vanliga som man försöker intala sig själv att klara. Som att exempelvis;

att inte äta och dricka för mycket onyttigheter... Beeep!! Ej klarat detta år!

att motionera regelbundet och få en snygg, vältränad kropp... Beep!! (Speciellt till sommaren, BEEEEEEEEEPP!!!!!)

Bli en bättre människa, snällare, öppnare, trevligare...ganska mycket Beep där!


Nä man lyckas ju liksom aldrig med de där nyärslöftena...
Så i år ska jag satsa på andra, inte lika stora mål. Kanske;

betala tillbaka skulder som jag är skyldig folk hit och dit

stressa mindre och ta vara på mig själv (egentid kallas det)

göra saker som gör skillnad, och inte bara saker som ex.förbättrar någonting lite smått sådär. Utan drastiska händelser ska det vara i år!

Sista löftet får bli att skaffa mig en pöjk, det saknas...
Kanske lite stort men det får bli det största till 2008.



Nä nu blev det ett långt inlägg, kanske ska sluta.
Åh juste idag fixade vi mycket i nya rummet. Det blev så jäkla fint! Var på Ikea med the family och köpte bokhylla (som bette BESTÅ) och en massa annat krafs.

Love it!

Vem får komma och titta först måntro??

Marcara??

Klumpig är jag. Köpte en ny mascara idag, och nu kan jag inte hitta den. Var kan den vara?

Kanske har åkt ner i papperskorgen. Ska nog kolla där...

Usch och när jag köpte den på Åhlens så glömde jag påsen när jag gick därifrån. Kom på det när jag var på väg från butiken.
Mascaran vill allt annat än följa med mig hem verkar det som. Ska nog aldrig köpa den mer...

 

Sammanfattning av dagen Idag

Konstigt hur man kan gå från att vara sjuk sjuk sjuk ena dagen till att må nästan helt bra en annan dag. Sjukt värre! (Se ironin!)

Idag har jag varit i V-by med mamma och Bellan. Skulle byta lite julklappar och köpte även två superfina kjolar. Båda var gråa men den ena var lite ljusare med hängslen. Den mörka var i ballong-modell och rutig. Rutig är väldigt mycket mig...Kanske något att ha på nyår?

Nu på kvällen har jag bytt rum från mitt ytte pytte lilla rum till det lite större, så kallade allrummet. Känns skönt men har ganska dåligt samvete eftersom det är mitt och syrrans egan rum som vi har inrett tillsammans. För att kunna ha polare i och så. Men nu flyttar jag in där (och jag har päronen på min sida) så hon får acceptera!
Det är så sjukt stökigt éftersom jag inte har fått in skrivbordet än. Allt bara ligger på golvet och längs väggarna. Men det är väl så det ska vara när man "flyttar". Stökigt men man ska känna att det kommer att bli finare efter ett tag, och det kommer det här deffinitivt att bli!

Imorrn planer med Ida, lite nyårsprat bli det nog. Ska bli mysigt!

snart väntar sängen i nytt rum. Får se om det gör någon skillnad, om man sover bättre/sämre nu...

Ciaaooo!

död åt sjuk

Hej vänner!

Nu när julen är över så väntar nyår. Vill verkligen att det ska hända något kul! Vill bära snyggaste festblåsan och vara charmigast på festen. Har något något tips om fiffiga grejer att göra på nyår så hör av er! Och nu när man fått några fina julklappar så kan iallafall inte jag bärga mig. Vill ha nyår nu, nu, nu!

Men först måste jag bli frisk. Har varit lite småkrasslig hela julen men inget värre än lite halsont och snuvig. Vaknade imorse och trodde att min hjärna skulle explodera. Jag frös och låg i sängen till halv två, sen gick jag upp, tog en Ipren, sov lite till. Sen släppte febern och jag kunde masa mig upp till köket för att äta en macka. Så nu är jag asvarm (eftersom febern släppt) och sitter här och skriver.

Och jag skulle åka upp till eventuellt V-by och byta lite julklapps-grejer idag. Men jaja det får väl kanske bli imorrn då om jag känner mig bättre...


Har läst lite i nya Harry Potter- boken idag. Någon som läser ev har läst den redan? Det är konstigt att man kan fängslas så extremt av en kille med glasögon och ett ärr i pannan.
 
Till er alla från oss alla (d.v.s mig) en glad dag!


Dagens musiktips:
Lynyrd Skynyrd-Black Betty

Dagens musktips:

Juste ja....

Dagens musiktips: Stairway to heaven- Led Zepplin.

Gammal klassiker men ändå så förbannat bra!! Många av Led Zepplins låtar är bra, men enlilgt mig så är det här verkligen den allra bästa.

Kärlek och respekt
(som Kajsa skulle ha sagt)

Juldag

Trevlig juldag på er alla!

Snart kommer släktingarna och då ska vi äta julmat, promenera och mysa. Vi blir ca 15 pers, och med en musiktävling som pappa gjort kommer det härjas ordentligt idag/kväll kan jag meddela. Men såna är familjen Ramberg, dom ska ha någonting att göra hela tiden. Varje år är det någon form av tävling, och eftersom alla är så jäkla tävlingsinriktade i detta släkte så kan det bli lite hur som helst. Men det är bara kul!


Igår var det julafton som många av er kanske kommer ihåg. Vad gjorde ni? Berätta för mig, jag vill så gärna höra!

Själv fick man ju några julklappar. Bland annat fina underkäder (som jag är i STORT behov av), en tjocktröja, Led Zepplin- skivan som släpptes för ett tag sen, nya Koss-hörlurar (de gamla är totalt utslitna av användning) och lite annat smått och gott. Trevligt trevligt! 

Någon som fick något fint igår?


Nä nu kommer alla snart, måste kila. Pusskalas till alla er!
<3

Oväntad avslutning och kaos

God jul på er alla!
Imorgon smäller det, julafton! Känner mig som ett litet barn, men va fan... jag är ju typ det...

Det var så otroligt skönt att sluta skolan i fredags, inga fler behöva-plugga-samt-gå-upp-tidigt dagar. Värsta skönt!
Avslutingen på kvällen blev rolig med oväntad. Det började med bowling, sen pizza. Så pass enligt planerna iallafall... Sen hem till mig (?) i lilla H-by, jag och några till. Pictionary och godis stod tydligen på menyn. Det blev sent, två gick hem och två sov kvar. Haha oväntat men så otroligt kul ändå! Det är oftast de oplanerade grejerna som blir roligast faktiskt...

Idag har jag slagit in alla paket och lagt dom under granen. Det ser väldigt fint ut nu kan jag meddela. Skulle gärna vilja lägga in en bild men vet inte om jag orkar... ni kan ju tänka er en grön gran med massa röda bollar i, samt lite glitter, ljus och smällkarrameller. Och så ett par paket under den. Låter nice va?

Laddade ner lite musik igår. Har fått tips om Radiohead (jag vet dom är askända men jag har aldrig lyssnat på dem, skamligt värre!) så jag tankade hem några av deras låtar. Och de var bra! + en massa annat också. Det sugiga är att jag varken kan radera eller lägga in nya låtar på mp3'n. Det är något fel på den, suuug!



Vill ni veta vad som blev kaos idag då? Det vill ni säkert!

Ungnen pajade imorse. Timat! Verkligen! Dagen före julafton! Och mamma hade en del kvar att göra i ungnen.

Så det blev bara för pappa att åka iväg och köpa en ny ugn. Kul!


Ska börja införa en grej här på bloggen: Dagens musiktips

så...

Dagens musiktips: Radiohead- 15 step
Knasigt tempo, verkligen annorlunda allt annat. Men jag diggar den!

puss och god jul!!


Klappat och klart!

Klapparna är köpta, inga läxor, jullov imorgon och pengarna är DEFFENITIVT inte slut än. Fattar inte varifrån de kommer, men fortsätter det så här är jag snart rik ju. De bara rullar in på kontot (från ingenstans känns det som!)
Lite löner här och nått studiebidrag där, shit kanske ska börja spara? Och jag som verkligen har gjort av med sjuka mängder pengar den här månaden (känns det som iallafall)
Köpte senast idag ett muspels- set till pappa i julklapp. 400 kr pungade jag ut med! Visserligen så får mamma och Bellan ge mig lite pengar för det. Har inte så stor lust att paya för det alldeles själv.

Det enda som saknas nu är en fin pojke att spendera julen med. Men han lär ju rulla in han också så småningom. Men jag vill att det ska ske snarast!


Imorrn är det bara julavslutning i plugget, sen stan med mamma. Vi ska fika och ha det mysigt. På kvällen bowling med lite klassen och Pinglan +andra. Det ser jag fram emot!

Men nu borde man kanske sova en stund, typ en natt. Uppgång fem i sex imorgon.

kramgonatt


Mitt önskeinlägg

Åh vad underbart på torsdag är det jullov! Finito med alla läxor på två veckor! Kan det bli bättre?

Men först ta tag i denna vecka. Ångest över allt man ska hinna göra klart innan veckan är slut (plugg d.v.s) Resten är chill så in i bängen! Har köpt familjens julklappar, bara vissa vänners kvar nu.

Såhär nice skulle jag inte banga på att ha det HELA vinterm....


image20



Imorrn är det gympa på morgonen, sen skoldag sen bandy på kvällen. Måste plugga fysik också, men jag har gett upp. Jag får IG ändå. Jag vet, jag suger!! BAJS!


Hoppas tomten kommer med många fina paket till mig. Här är en liten snabbis av min önskelista:

Säng (En större. Minst 120 cm. Min nuvarande är liksom 80 bred. Jag faller nästan ur på nätterna...)
Trumset (keep dreaming...)
Kärlek och respekt tack!

Det är allt jag begär... och lite till....

puss på er galningar!


Pluggen-bitte

Jag är supertrött men det gör inte att vi får ett prov mindre imorrn, en inlämning mindre eller inte ens en redovisning mindre. Det ska göras, oasett hur man känner. Sitter just nu och tragglar lite med det. F*n vad tråkigt det är att plugga på sin fritid egentligen!!

Juste lussebandyn, någon som vill veta hur det gick för oss? Vi kom till kvartsfinal, men där åkte vi på 3-2 till motståndarna i sudden death (stavas?) Suck men vi var fett bra ändå! Tusen gånger bättre än förra året!

Nu vill jag bara sova, men det ska jag göra när den här skiten är klar....

peace and love!

Lussebandy

Varning! Lustig situation!

Sitter och väntar på att klockan ska bli 22:30, då ska jag åka till Kajsa och träffa vissa andra i klassen som ska vara med och spela årets lussebandy.
Lussebandy är en Thurildsplans-tradition som går av stapeln natten till Lucia, prick klockan 03:00. Man spelar mot andra lag i skolan på 3-mot-3 planer (som är jättesmå).
När allt är avklarat och man fått veta vilket lag som vunnit så bjussar skolan på frukost, det är schysst. Rätt mysigt när man sitter i matsalen klockan sex/sju på morgonen och käkar frallor och dricker juice. Sen är alla jättetrötta på dagen.... men det är det som är grejen.
Förra året låg folk och sov på bänkar och på golvet i skolan innan alla andra börjarde. Man gick runt och nästan snubblade på sovande personer.

Förra året så sov vi lite innan, men den här gången är det ingen sömn. Vi ska vara vakna i mååånga timmar i sträck. Det blir kanske lite sovande på luciatåget där på morgonen. Sen vanlig skoldag och plugg när man kommer hem. Får se hur det går...


Nä nu måste jag springa till tuben, den går snart. Men först måste jag plocka fram två innebandyklubbor.

Puss på er!

I skolan

Hej knasar och poolare, jag är i skolan. Slutar om tjugo minuter. Vad ska jag hitta på fram till dess? Jobba?Knappast!


Snart ensamble, ska bli rätt kul. Hoppas vi byter låt snart, är så sjukt trött på Sweet home Alabama... bara tre acord och jättetråkig att spela på synth.

Nää nus ka kila iväg till några i min klass som sitter och lyssnar på lite musik. Tror det är Nirvana för tillfället.

puss

Vad kommer ur dina högtalare?

Flickor och pojkar, berätta för mig!

Vad för ljud kommer det ur era högtalare just nu, för tillfället? Vilken skiva, låt och artist? Varför?

Vad brukar det komma för ljud ur era högtalare vanligtvis?



I mina dundrar rock!

I dina?

Kvinnor kan göra 4 saker samtidigt...eller?

Någon som vill veta vad jag gör nu?

Jag skriver det här, städar rummet, pluggar psykologi och borstar tänderna...SAMTIDIGT! Inte illa för en sån som mig säger jag bara...

En grej har jag tänkt på, vilka är det som läser den här bloggen egentligen? Kan inte du som läser detta skriva en lite kommentar till inlägget och bara presentera dig. Det skulle vara så hilma roligt! Man är ju liksom lite nyfiken på vilka av er därute (förutom Pinglan och Aco) som läser detta meningslösa trams...


Aha vad har hänt idag då, något kul för er?
Jag var iallafall och, hör och häpna, KLÄDSIMMADE imorse med klassen. Det var gympalektion och vi hade simmning, med kläderna på. Men det var skoj faktiskt! Tio längder med kläder på i bassäng, sen kläderna av i vattnet, slänga upp dem på kanten, simma tio längder till utan kläder, sen sätta på sig kläderna i vattnet igen.
Det var verkligen inte det lättaste kan jag tala om, det borde bli en sport! Varför kan inte någon starta ett VM-lag i klädsimmning? Jag skulle inte banga!


Sen fick vi tillbaka nationella matteproven, och det blev IG. Igen. Som vanligt.... Börjar nästan vänja mig vid det... Eller rättare sagt: Jag har redan vant mig vid det. Men som tur är så kommer vi få göra omprov två dagar efter jul. Då hinner man samla sig lite under jullovet iallafall. Kanske inte underbart, men många har det värre så jag ska inte klaga...

image17
  
coolt det här med simning... egentligen skulle man börja för det är jäkligt bra träning.


Kom nyss hem från tennisen, och fick reda på att detta är sista veckan innan jul. Fett skönt eftersom man har massa andra saker att göra innan jul. Jag tänker mest på allt plugg som ska lämnas in innan jullovet. Suck och stön^^^^

Enligt den lilla koll som jag har så har vi 2 prov, 2 redovisningar och en inlämning kvar att göra innan det är jullov. Men jag kan sätta två kronor på att det säkert är något mer som jag har glömt för tillfället...


Nä men nu rusar tiden och jag måste fixa annat innan läggdags. Puss kram!

image18


Deep Purple spelas i CD-spelaren just nu.
Skivan DEEP PURPLE FOREVER-THE VERY BEST OF DEEP PURPLE är pappas med jag "lånade" den...
Låt just nu: Sweet Child In Time

Like a lot!


image19

VÄRSTA FESTEN!

oj oj oj, igår hade vissa av oss skoj! Det var VÄRSTA FESTEN i lilla förorten med dans dans dans och dans i alla dess former. Bland annat lite "Stamp" med Leroy, men mest hoppa/studsa tills du stupar stuket (á la Frida).

Okej VÄSTA FESTEN låter väl lite överdrivet kanske, men ok det var fest. Och det var skitkul! Maskerad hos Johanni med många H-by barn. Det var kul att träffa dom, de flesta kände man eller visste om vilka de var.
Jag var Karlsson på Taket, och fick mycket beröm för min fina propeller som jag, mamma och Marie hade gjort kvällen innan (av tidningar, pennor, massa massa tejp och aluminium-folie) Lite baggyjeans, rutig skjorta och rufsigt hår+fräknar och outfitten var fulländad! Voilá!

Så idag var man lite sliten. Gick på gympa med mamma och Bellan för att känna att man fortfarande lever och,
tack och lov, det gjorde jag. Har endast tränat två gånger denna vecka samt idag. Känner att träningen minskar mer och mer eftersom man får mer att göra. Jag önskar ofta att dygnen var 48 timmar istället för de nuvarande futtiga 24 timmarna. Tänk så sjukt mycket mer man skulle hinna göra då...


Och imorrn är det dagen- CHILL, med stora bokstäver. Studiedag på min ära! Vad ska hittas på då, är det någon annan som är ledig imorrn?
Tror jag ska springa på morgonen (och verkligen se till att jag gör det också!) sen plugga hela dagen. Det kommer bli fysik och engelska. Vi har slutprov/kursprov i Fysik A och jag är verkligen körd. Tacka gudarna för att jag inte ska läsa Fysik B alltså....

Vad ska alla köpa i julklapp till folk? Sitter och kollar på jam.se på munspel till pappa. Det blir nog Bellan som får köpa det, för jag har ju redan köpt....
Ser nu att ett trumset kostar ca 2000 kr om man är nybörjare, och det är jag ju. Inte så farligt, trodde faktiskt att det skulle kosta mer. Så nu är det bara att börja spara. Lägga undan någon hundring i månaden eller så..

Pusskalas på er alla, nu ska Lollo lalla!

Nationellt kursprov

Hej kära vänner! Idag är jag lite uppspelt... Jag hade nämligen nationellt prov i Matte C idag i skolan. FYRA TIMMAR var det, och det var ganska svårt. Var sjukt stressad och nervös innan, och sen när man öppnade fösta sidan och såg talen så.... ja, typ dog man...(inte av lättnad dock!)

Men den oron fick jag springa av mig senare på efrermiddagen när vi körde bandy i gympasalen. Fett skoj! Alla är värsta bra så det blir skitbra spel, hoppas på samma takter nästa vecka med!

Det här var ett kort litet inlägg, men jag pallar inte skriva längre idag. Kanske imorgon eller nått.

By the way, någon som har något bra förslag på vad man kan klä ut sig till när det är maskerad? Tänkte kanske Marilyn Monroe, men det känns lite tråkigt.... skulle vilja vara något lite roligare, unikare och orginellare (oj vilka fina ord vi använder i dag då)

Har ni något skriv till mig please!

SOOOVAAAAAA!!!


jULeN Är häR ELLer??

Hej gluttar!

Nu börjar det närma sig... jul alltså. Trevligt med julklappar, julmat och allt annat. Mysigt eftersom de flesta kommer i julstämmning också! Hummm vad ska man önska sig i julklapp? En större säng tror jag! Vad önskar ni er?

Såg föressten avsnittet av julkalendern idag. Det var jättegulligt! Nästan så att man vill se det på morgonen innan man ska kila till plugget, men det lär ju inte hinnas...

Och helgen var fin. Fredagen spenderades i vänners sällskap, med tv-spel och sista Pirates-filmen. Den var ok och ganska lik de andra två filmerna. Låg på golvet under filmen och halvslumrade, så jag kanske missade en del.
Sedan hem på lördagen för tennis. Det gick faktiskt bättre än väntat och bättre än vad det brukar gå. Konsigt...

Och skratta inte nu när jag berättar vad jag gjorde på lördagskvällen. Jag pluggade matte! MATTE! På en lördagskväll! Herregud då har man kanske inte hängt med så mycket på lektionerna som man borde..


Idag söndag, matte idag med. Kul kul, alla gör vågen! Åt risgrynsgröt till middag eftersom det var första advent, mumsigt.
Har inte så mycket mer att skriva, förutom att det är så jävla skönt att den här terminen är slut. Då har man ju gått halva gymnasietiden, bara halva kvar! Haha suck my balls alla lärare!!!            

ehh....

RSS 2.0