Indien

Indien imorgon!! Ska bli så fantastiskt skönt!!

Ska till skolan på förmiddagen för att inte missa allt för många lektioner, sen bort från äckel-vädret här i Svedala och kvickare än kvickast till värmen. 30-35 grader på dagen, ca 25 på kvällen. Ljuvligt!

Hinner kanske skriva nått inlägg imorrn i skolan innan jag sticker, men jag har en del att göra imorrn som jag måste bli klar med. Så vi får se hur det blir med den saken...

Men om jag inte skriver, ha ett underbart lov och må bäst!

Puss kram från Lucifer <3



Man ska inte bli förvånad om man stöter på heliga kor på stranden...
image12

image13

image14



Apglad

Woohooo nu är idrotten äntligen klar!!!! Till slut!!

Och det ska jag fira med att...SOVA!

nightie <3

image11





Den lata masken

Sitter med plugg upp till öronen, men ändå gör jag ingenting! Just nu är jag i skolan och har svenska. Vi ska rätta och återlämna ett gammal arbete igen, men självklart så har jag arbetet hemma på datorn. Så det är lite svårt att rätta...

Blää jag har hundra grejer att göra innan torsdag, kommer aldrig hinna! Packa, LÄXOR (i mängder), fixa ersättare till saker som jag ska vara med på när jag är borta. Listan är oändlig!

Men jag borde inte klaga, jag vet att det finns andra som har det mycket värre. ACO exempelvis har typ 4 prov i veckan, och jag klagar över att jag inte hinner plugga eftersom jag ska till Indien. Usch på det med!!

Nej nu låter jag deppig, men jag ska tagga till! Vill se biofilm på bio med trevligt sällskap. Kanske Tweeney Todd eller I'm Not there

                                                 
         

Någon annan som har sett en nice film och vill berätta om den?? Tipsa mig genast!

FLU

FLU spelade sina två matcher idag, och jag, K, F och P stod för hejarramsorna. Eller hejarramsorna, det var väl mest skrik kanske... Men dom kämpade på och vann en match men förlorade en. Synd!

Åkte Tvärbanan till deras match, och shit vilken nice väg det är att åka egentligen. Önskar nästan att jag bodde på Tvärbane-linjen så jag var tvungen att ta den till tuben varje morgon. Det känns som att man åker någon nöjesattraktion på Grönan eller nått (ok kanske lite överdrivet) eller iallafall som en leksakståg. Det känns som att man åker på marken och inte spåret om ni förstår vad jag menar...

Nu gör jag verkligen ingenting, chillar helt enkelt!

puss på kind!

Tennistrött

Var tränare imorse fyra timmar, från tio till två. Skulle gentligen bara vara där i två timmar, men eftersom de behövde hjälp så var jag med. Pengar som pengar!

Sen hem för att käka lite lunch och ladda, sedan tillbaka till hallen för att möta upp andra spelare. Vi åkte till Djursholm och spelade klubbmatch mot Djursholms tennisklubb tror jag att det var. Torskade min singel med 8-5 i gem, men dubbeln vann vi! I och för sig spelade vi mot två från samma klubb som oss, och matchen kanske inte var den mest seriösa någonsin. Men vi vann iallafall! (Och de vi spelade emot blev lite buttra och försökte fuska sig till segern) 

Kom hem vid nio tiden, har ätit lite, duchat m.m. Och nu... SOOOVAAAA! För att orka till förort och spana in FLU (hemlig förteckning haha) som spelar Korpen imorrn. Två matcher efter varandra. Kämpa kämpa!

(Hoppas även att jag kan ragga med mig lite folk. Vet att vissa var intresserade i början av veckan iallafall)

Nej men snipp snopp, hipp hopp, tjipp tjopp...

dröm fina drömmar!!

image27



image29



<3


Mammas nya kille

Ett litet tips såhär på fredagskvällen!

På onsdagar så går programmet "Mammas nya kille" på P3 kl 16:00- 18:00.
Så sjukt kul med störd humor!! Det bör höras från början med det är inget måste. Det är liksom en massa musik, och mellan varje låt är det ett roligt klipp med olika "personer" som blir intervjuade eller är med i preogrammet. Ofta är det samma personer med i fler program, men jag tror att det är några nya varje gång. Har man sjuk humor så är det här toppen!

Själv lyssnar jag på det på väg hem, på tunnelbanan. Det ser säket kul ut där jag sitter och skrattar för mig själv!

kram på er!

ps. gå in på
http://www.sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/index.asp?programID=2399&nyheter=
och välj ett avsnitt att lyssna på, eller alla!

image26

Ett RIKTIGT bra inlägg

Nu ska jag skriva en massa! Känns som att jag bara har skrivit små pluttiga inlägg på senaste tiden. Lite tråkigt och speciellt eftersom de är så iontressanta och oviktiga. Har typ skrivit om... ingenting. Så nu är det dags!

Jag kan börja med att berätta lite om den 14 deb, Alla <3 dag, som de flesta vet inträffade igår. Själv har man ju ingen att dela den dagen med (nu snackar vi boyfriend) men den kan delas med vänner. Det är lika mysigt!
Förra året hade vi rose-bud i skolan. Man kunde gå till dessa rose-bud och beställa att få en ros skickad till någon person i skolan. Jag och en annan brutta (kanske inte vill bli nämnd) var modiga nog och skickade varsin ros till två boys i skolan. Och det gick väl sådär, "min" blev ju glad iallafall men nu hälsar vi inte alls och allt är jätteknäppt. Så vi sket i den idén i år. Dessutom hade skolan inga rose-bud i år, så vi två tjejor kunde inte göra oss till åtlöje igen. Tur var väl det!
Istället hade skolan två treor som gick runt i panda och kanindräkter (ni vet sådana där dom har på nöjesfält typ, lite som Lisebergs-kaninen) och delade ut gratis kondisar. Nice nice, men tyvärr fick jag aldrig tag på några. Kanske skulle krigat lite mer... (för vissa av dem var med jordgubbssmak, värt att kämpa för!)

Men som jag sa så är Alla <3 dag inte en dag att sörja om man inte har någon. Man ska ragga rejält! Den enda dagen på året som det verkligen är tillåtet att ragga! Inte för att jag tror att jag gjorde det ändå...
Nej men efter skolan så tänkte jag och några till dra in till staden och fika eller något annat mysigt, men det slutade hemma hos Maduschka med Big-Pack glass och strutar. Vi var ca 7 pers som mumsade billig glass på hjärtedagen.  STORT <3 till de medverkande som gjorde att det blev mysigt!

image24

När jag kom hem hade mamma köpt ett vanlijhjärta till mig och systra mí, så det var inte heller helt fel. Efter lite matte-plugg på kvällen gick jag och la mig, och klockan stod på 21:15. Shit rekort i tidigt sovande vill jag lova!


Men ändå så försov jag mig idag... fattar inte... Gick och la mig kvart över nio, skulle upp sex. Vaknade en minut i sex och stängde av klockan, slöt ögonen i fem sekunder och stensomnade där. Vaknade kl sju (en kvart innan jag skulle gå). Upp och kuta runt som en galning i huset, får sen veta att jag kan få skjuts till tåget. Jag hann till och med käka frulle!
Kommer till skolan fem minuter för sent, och upptäcker att vi inte börjar förräns om tio min. Det måste vara ödet!


Slutade vid tre, ringde då Pinglan och vi var och fikade på ett mysigt café. Tack för det! Kom hem för inte så länge sen, och nu sitter jag här. Tänkte plugga lite ikväll, även fast jag vet att det är fredag. men jag har inget inplanerat ikväll och det känns som att jag inte kommer att hinna det i helgen. Måste börja packa och inhandla grejer som behövs inför resan...

Det som måste göras i helgen och innan lovet:
[    ] Moon- boarden (i Design) om Kellogg´s ska vara klar. Kajsa vi måste göra klart den och skriva klart texten!
[ X ] Engelska dikten ska vara klar, och jepp, JAG ÄR KLAR!
[    ] Manuset till det argumenterande talet i Retorik ska vara klart. Och jag är minst sagt klar...
[    ] Kemi måste jag läsa! Har inte läst de få sidor vi haft i läxa i boken varje vecka, så det är dags att göra det nu!
[    ] Plugga Matte C så att jag kan tenta av det sen någon gång efter lovet.
[    ] Kostdagboken i Idrott och Hälsa. Borde börja...
[    ] Göra klart stolen i Cad (Designmodeller). Får göra det någon dag efter skolan.

Kommer jag på något mer får jag göra det med....

Så nä nu har jag skrivit det här, och tänkte ta itu med min lista. Vad ska jag börja med? Humm....

Förresten, vad ska alla göra ikväll och i helgen??

Tack för mig, ordet är sagt! <3

image25

Med mera

Jag är i skolan nu, ska sluta om ca 6 min. Ikväll blir det mer inlägg om Alla <3 dag m.m.

Måste stänga av nu, men håll ut!!!

image23

Klipp från Boken

Det här stod om mig på Facebook, eftersom jag fyller år ett visst datum. Testa det ni med som har Ansiktsboken! Det är kul att veta hur man är därför att man fyller år ett speciellt datum.

You usually think before acting which makes your life quite easy. But you often are the one who give yourself a hard time by being paranoid. People might not truly understand you but you are really nice to be around. You are cheerful and friendly. Your Love, Still water runs deep, that's what you are. You always surprise others with your new character when you are in love. Your love trap often comes unexpectedly and your love life is full of surprises.



Humm kanske stämmer....?

dansadansa

Tänkte att det var dags för lite nice musik igen!!

Någon som undgått denna lands(?)- plåga?

Maskinen- Alla som inte dansar

Skrik till om jag har fel, men visst kan man inte  hålla kroppen i styr när man hör denna låt?
JAG KAN IALLAFALL INTE!

Ok kanske inte världens mest klyftigaste och genomtänkta text, men den fastnar i hjärnan som gammalt tuggummi ändå...

image22

Hyllning till Solen

image19

Helt sjukt vad lite sol kan göra!! Inte nog med att man njöt när man åkte tuben imorse till skolan (sola genom tunnelbanefönstret, någon som provat?) man njöt verkligen hela dagen. Bort med alla gardiner och trams och in med solen.
Eftersom det oftast är svinkallt i skolans lokaler, så blir platserna längst bort från fönstrena alltid upptagna först. Vid fönstrena drar det så där vill ingen sitta. Självklart finns det element men de är på den futtgaste värmen man kan tänka sig, så det gör ingen skillnad. Det är ingen som vet varför det är så satans kallt i skolan, kanske vill skolan spara in pengar? (Men visst, låt oss frysa till döds. Gör det bara!)
Men iallafall, idag så var fönsterplatserna de mest attraktiva platserna. Pax för ljuset och lite värme! Och det kan jag berätta, är inte ofta att det händer.

Så ja, det här inlägget är en hyllning till solen kan man väl säga. Jag vill se mer av den, framför allt nu under den här årstiden. Bort med regn, snö och slusk, welcome sun!

image20

Min kärlek till detta klot är obeskrivlig!

image21


Shrekligt bra

Hur gillade ni dikten i förra inlägget??

Sitter just nu och strö-kollar (vad det nu är) på Shrek Den Tredje på datorn. Den är rätt bra, dessutom är det en massa bra musik med i filmen. MIn favorit-karaktär är helt klart Donkey, men Mästerkatten står inte långt ifrån. Alla drak, åsne och Shrek-barn är rätt gulliga med.

Vaddå puppy-eyes?

image17

  
image18



puss på er galningar!!


I scream

Idag var och är en helt ok dag. Sitter skolan, näst sista lektionen och har engelska. Försöker hitta en bra poet eller dikt på internet. Det är nämligen vår uppgift.

Här är en fiffig dikt....

Bleezer's Ice Cream by Jack Prelutsky I am Ebenezer Bleezer,
I run BLEEZER'S ICE CREAM STORE,
there are flavors in my freezer
you have never seen before,
twenty-eight divine creations
too delicious to resist,
why not do yourself a favor,
try the flavors on my list:

COCOA MOCHA MACARONI
TAPIOCA SMOKED BALONEY
CHECKERBERRY CHEDDAR CHEW
CHICKEN CHERRY HONEYDEW
TUTTI-FRUTTI STEWED TOMATO
TUNA TACO BAKED POTATO
LOBSTER LITCHI LIMA BEAN
MOZZARELLA MANGOSTEEN
ALMOND HAM MERINGUE SALAMI
YAM ANCHOVY PRUNE PASTRAMI
SASSAFRAS SOUVLAKI HASH
SUKIYAKI SUCCOTASH
BUTTER BRICKLE PEPPER PICKLE
POMEGRANATE PUMPERNICKEL
PEACH PIMENTO PIZZA PLUM
PEANUT PUMPKIN BUBBLEGUM
BROCCOLI BANANA BLUSTER
CHOCOLATE CHOP SUEY CLUSTER
AVOCADO BRUSSELS SPROUT
PERIWINKLE SAUERKRAUT
COTTON CANDY CARROT CUSTARD
CAULIFLOWER COLA MUSTARD
ONION DUMPLING DOUBLE DIP
TURNIP TRUFFLE TRIPLE FLIP
GARLIC GUMBO GRAVY GUAVA
LENTIL LEMON LIVER LAVA
ORANGE OLIVE BAGEL BEET
WATERMELON WAFFLE WHEAT

I am Ebenezer Bleezer,
I run BLEEZER'S ICE CREAM STORE,
taste a flavor from my freezer,
you will surely ask for more.




I scream, you scream, we all scream for ice-cream....
någon som fattar??


tack å hej!!!


Sommarsniff

Åh det börjar kännas! Igår såg jag snödroppar i rabatten, idag sken solen! Det blir bara mer och mer vår, och efter våren kommer sommaren. Åh härliga, varma, underbara sommaren! Är det bara jag som redan är i full gång med planerna? Det hoppas jag verkligen inte, utan att ni precis som jag knappt kan vänta tills skolan är slut. MAN ÄR 18 DÅ! Livet ligger framför en, allt kan hända.

Jag längtar ! 

Då ska det fasen bli, och jag skojjar inte nu, VÄRSTA FESTEN! Dag och natt ska inte vara två vitt skilda saker längre, utan förenas som en. Vill man sova på dagen gör man det, vill man sova på natten gör man det. Men framför allt, vill man leva livet dygnet runt så går det med.

Och det ska jag göra... med nöje!

Fina låtar att lyssna till såhär i väntans tider:
Timo Räisänen- Take These Words
Timo Räisänen- Let's Kill Ourselves A Son

Även denna länk. Bara att kopiera och kilstra in i "adress-fältet" eller vad det heter.... Riktiga sommar-feelings där...
http://youtube.com/watch?v=Jr9aMkujcKA&feature=related

Skulle vilja lägga upp lite nice pictures här men det går tydligen inte. Blä på blogg.se

Ta hand om er, kyss på kind

Miss DJ, turn the music on!

Var med mor min i Friskis&Svettis Hornstull idag och fixade sista musiken till hennes medelpass. Fan jag skulle kunna bli DJ på heltid! Eller nää kanske inte... men jag är (om jag får erkänna det själv) helt ok på att få musiken att gå ihop så där perfekt. Precis i rätt takt eller rätt trumvirvel.

image16
eh, aa det här skulle kunna vara jag.... kanske...

Sen jobbade jag lite idag på kvällen. Som vanligt inte mycket att göra, så det var chillpillerill!

Nää sängen kallar snart, time to go!

love and peace


Mina flickor

Flickorna har precis gått hem, huset är tomt och tyst. Ska snart sova jag med, bara fixa lite saker.

Vi hade trevligt ikväll, såg på schlager på ettan och snackade en massa skit. Men det är bara så nice ibland!

Städade hela min och syrrans våning idag (inte för att tjejorna skulle komma dock) så nu är det jättefint. Död åt den som smutsar ner nu säger jag bara!

Har även varit en snabbis i tennishallen för att hämta ut ett pris (årets junior). Känns ju passande eftersom jag är senior om ca...ett halvår. Men det var kul att just jag fick det.

Nej sov gott och dröm söta (våta om ni vill) drömmar...

haha...

Gratis är gott,

och det tror jag de flesta håller med om. Därför är jag så härligt glad över att jag är gympa-värd. Spillerill att jag inte tjänar storkovan, jag får GRATIS träningskort på Friskis (gympa och styrketräning, även spinning på lediga platser). Tror ni inte att jag är lite glad eller??

De pengarna som jag hade tänkt att lägga ut på det här, kommer nu istället till användning i sommar. STORT hjärta <3 till det säger jag bara!

För att liksom fira (eller nja fira?...) det så var jag och I på Friskis i Kista. Ett medelpass som var lagom bra tyckte jag. Musiken var inte riktigt min smak, men den är som sagt som baken.


Vad gör ni ikväll kära (och TROGNA, hoppas jag) läsare??

pussar i massor

Kungsberget??

Årets händelse hittills gick av stapeln idag. KUNGSBERGET!

Efter matchen igårkväll (som jag för övrigt fick stor-torsk i) så åkte jag till Kajsa-ungen. Där fixade vi och Karin matsäck tills idag och sen sov vi. Matsäcken blev bulgur-sallad med en massa goa grejer i, tex körsbärstomater, paprika, hallomi-ost(stavas?), fetaost m.m. Även mackor och varm choklad. Samt en massa godis... 

Imorse gick vi upp halv sex, var vid skolan vid halv sju och åkte sedan bussen till Kungsberget. Vi var en sisodär 15 stycken tuffa elever från vår klass som satt och lullade på bussen. Resten var ettor och andra.

Kom fram, åkte till tolv, därefter lunchen vi tagit med oss. Smaskens var det!
Sen upp och ner för backarna till kl halv fyra. Då var det återlämmning av mina skidor och sista kisspausen innan avfärd.

Sen hem med samma buss som vi kommit i (och samma arga och griniga busschaffis). Kom till skolan sen snylta stjuts hem av ett annat H-by barn.

Nu sitter jag här. Trött som en bäver. Men det är det fan värt!!!!! Jag säger bara.... BYDALEN I TREAN NÄSTA!

KAN KNAPPT BÄRGA MIG!
 

Våra treor i skolan är i Bydalen nu, eller vissa av dom iallafall. Det är dom med bäst betyg och minst frånvara/strul som får åka. Kanske inte ligger i bästa zoonen men jag ska knappa igen. Om jag inte får åka dit är dessa tre år av slit inte värt ett jäkla dugg skulle det kännas som...

Nej tack å hej, ikväll ska sängen min få all min uppmärsamhet! Sleep tight!

image15

Även om det här inte är jag, eller någon av dom som var med idag, så är det en jäkligt cool bild. Och ett jäkligt coolt hopp!

Om jag hade chansen skulle jag vilja överleva endast genom att åka skidor, men den chansen är inte överdrivet stor. Men det är det bästa man kan hålla på med! SKIDÅKNING!


In the school

Har haft kemi hela förmiddagen fram tills lunch. Sen käk, pasta med broccoli/skink-sås. Rätt gott. Nu skulle det ha varit matte ända fram till klockan tre, men istället så är det ett extra öppet-hus nu alldeles snart. Och jag ska vara med! Försöka ragga lite 92'or till Thuurildsplan, yeah!

Sen ensamble-prov. Måste gå vägen!

Men just nu så är det chill. Sitter och väntar på att öppet-hus ska börja. Lite spel på facebook och kolla bloggar är mitt tidsfördriv. But I like!

måste gå nu, höres och seses!!!!

Grattis Karin 17 år!

Vår lilla rödtott fyller 17 år idag, grattis och kramar i mängder till dig! <3

(Jag vill bara påpeka att hatten som jag gjorde till dig var EXTREMT tjusig! Bangare som inte hade den på dig idag haha)

Annars har jag haft prov idag, i Kemi, det gick skapligt tror jag. Hoppas på G i allafall. Det är det enda jag begär just nu.

OCH att jag ska klara Ensamble-provet imorrn! Sjukt enligt mig att man ska ha prov i musik, men prov måste man ju tydligen ha...
Kan inte allt med fasta förtecken och allt det där, men jag hoppas jag kan ta hjälp av någon imorrn innan provet. Det finns ju en del andra som har koll på sådant.

Och KB (Kungsberget) på torsdag! Är så sjukt laddad och taggad! Det blir att slagga hos Kajsa-ungen på onsdag så att vi har nära till skolan på torsdag. Bussen går 07:00 fråns skolan, huuhh... men det är det värt!
Så imorrn blir det till att handla och ha matsäcksfixning, jag ska även spela match på kvällen kl åtta. Hoppas jag vinner, ska kriga!

Mer updates kommer om KB när det dagen är över, nu vill jag bara sooovaaaa......

Feel the love!


Peace to the mankind

image14

Godnight children, see ya tomorrow! <3

peace, love and understandning!

(och lite fred på jorden och VITA DUVAN)


Roppongi

Som jag skrev igår så var vi i stan och käkade, jag, mamma och Bellan. Det blev en japansk restaurang vid Fridhemspl. som hette Roppongi. Åh herregud vad sjukt god mat de hade där! Syrran beställde Yakiniku och jag och mamma delade på en 11-bitars sushi och en portion med små pastaknyten. De innehöll ångad köttfärd typ och smakade intressant och annorlunda. Men jag gillade sushin mer, även om det var kul att prova något nytt.

Men lite avis blev jag allt på systra mi när jag smakade av hennes Yakiniku, fy f*n va god! Den slog Hässelby gårds sushi och Yakiniku med hästlängder! *love love love*

Nä nu måste jag plugga, sen ska jag värda ikväll. Först Kemi sen Ensamble....

Hug <3

Lollopop

Mika- Lollipop

Lyssna på den låten, det är söt. Tror att Ida kan den mer än väl!

image12



image13


Puss hej från Lollopop


Perfekt dag för... HAJKBANAN!

Tjo gullungar!

Idag är det verkligen ett perfekt vara-inne-och-softa-väder, lovely. Me like! (som N har börjat använda mycket på senaste tiden)

Kom hem från en morgon i tennishallen med småknattarna kl halv två. Mamma och syster är iväg och shoppar, hela huset för mig själv. Jag njuter kan jag säga. Åt rester av köttfärssås och pasta till lunch, därefter gjorde jag något jag inte gjort på länge.

Jag gjorde hajkbanan. Jag vet, jag är inte ute i skogen och jag har ingen grill men det funkar lika bra i köket med micron. Skär en banan på längden, proppa den full med choklad och micra i ca en minut tills chokladen smällt. Mmm välkommen till himmelriket!

image10 så här ska det ju se ut egentligen, men som sagt jag har ingen grill...

smarrigt det här med;
image11

Ikväll blir det utgång med máma och syster. Inte utgång som i krog-utgång, utan utgång som i att käka middag ute. Pápa är och åker skidor så då unnar vi "kvinnor" oss en helkväll. Det blir indiskt eller japanskt hade vi tänkt oss. Men det kvittar egentligen.

Någon som vet något bra ställe i Sthlm att käka på? (kravet är att dom har BRA och GOD mat)

Det kanske blir hajkbanan till slut till middag... eller inte^^

Juste igår hade vi så himla mysigt, såg "En ung Jane Austen" som vi hade hyrt och käkade godis m.m. Måste upprepas flickor!

Nä nu räcker det... tänker gå och ta en tupplur.

See ya!

 

"It's Friday, I'm in love!"

Slutade tidigare än vanligt idag, halv två närmare bestämmt. Åkte då till Brommaplan med Elli, satt på Donken en stund sen 117 till Spånga. Där sista sprutan mot livmoderhalscancer (nu har jag tagit alla tre, känns skönt). Därefter bussen hem, och nu är jag hemma.

Ikväll film med vänner, mys mys, och imorgon tränare. Lördag no plans och söndag plugg samt jobb. Så ser min helg ut, vad ska ni andra göra?

<3

RSS 2.0