Jag vill bli som Niepoe!

Åh jag har just hittat en ny idol! Hon går på pilotskola i V-rås och kallas ibland för Niepoe. I helgen var jag, Ida och Jennie och besökte henne och hon verkade ha det bra där på skolan. Fest(ligt) värre var det, och hennes granne Hassan var en trevlig pöjk som förbryllade oss alla med sitt blonda hår och icke utländska utseende. Hehe! Otroligt vilka fördomar man har egentligen. Bara att man kallas för Hassan betyder det inte att man har mörkt hår och heter typ Abdulla i efternamn.

Vi handlade och åt middag i hennes lilla (!) lägenhet. Sen gick ut ut och joinade några som körde Singstar. Vi gjorde en del andra saker också, men den här beskrivningen får räcka. Bäst så...

Kom hem för några timmar sen, och just nu, eller nästan just nu, så sitter jag och pluggar psykologi. Det är intressant, men krångligt med alla begrepp och svåra ord. Huu, provet är på fredag, hoppas att det fastnar tills dess.



Shit jag måste vekligen skaffa mig en digitalkamera så jag kan lägga upp lite bilder någon gång. Kanske julklapp?

take care, love


Musik- orgasm

Åh ni vet såna där låtar som man bara älskar från första gången man hör den, och sedan aldrig tröttnar på heller för den delen. Såna låtar som man verkligen får musik-orgasm av, när det går en rysning genom hela kroppen och man får gåshus. Har ni kännt så någon gång? Har ni fått musik- orgasm?

Det får jag, varje dag, när jag sätter på mp3'n på högsta volym. Oh underbara låtar som verkligen känns så rätt när man går till tunnelbanan på morgonen, eller när man sitter på bussen på väg till träningen. Lyssnar man då på en "orgasm-låt" så kan värsta sämsta dagen räddas.

Jag brukar få musik-orgasm av låtar med mycket känsla, många gitarrsolon, och verkligen det där "ÅÅÅHHHH fan jag spricker snart av känslan i den här delen av låten, det är så jäääävla bra!!!" (ursäkta språket!) När man verkligen känner hur det bullrar sig i magen och händerna knyter sig i takt till musiken! Då har man fått en musik-orgasm!! Jag säger bara tre ord: SÅ STÖRT UNDERBART!

Några tips på (musik)-orgasm låtar:
Gary Moore- Picture of the Moon
Led Zeppelin- Stairway to Heaven
Santana- Europa
Eagles- Dust In The Wind
Eagles- Hotel California (Live versionen från skivan "100 Greatest Guitar Solos" is the shit!)
U2- Where the Streets Have No Name

åhhh gud det finns så många fler!!

Men snälla, snälla, vilka låtar får ni musik- orgasm av?? Berätta allt jag villl veta! Jag vill höra alla era fovvosar, sen kanske jag tipsar er om fler. Om mina låtar inte var något för er, kanske det snart kommer andra låtar som ni lockas av.... så HÅLL UT!

love,
Lucifer

image2
En riktigt gammal bild av U2

image3 En kännetecknande bild av Led Zeppelin

image4
Carlos Santana himself- här kan man snacka om att förmedla känsla!


Åh shit! Jag vet att jorden går under nästa vecka!!!

Sorry men jag ville bara ha lite uppmärksamhet från er bloggare! Tack! Men nu när ni läser detta så kan ni ju lika gärna läsa hela inlägget, och inläggen innan dess, och hela bloggen....



Jaha, ytterligare en dag till spillo. Jäklar vad skönt det var att vara ensam hemma hela helgen, det är lovely tycker jag! Vill ha mera!

Och idag spelar ju AIK mot DIF, ett Stockholms derby vi sent ska glömma. Jag hoppas för guds skull att AIK vinner. Annars kanske jag kastar mig utför ett stup imorrn eller något, så ni får verkligen se till att vinna! GO AIK!

Annars har jag väl inte så mycket mer kul att berätta, det är matte-prov på onsdag och det är lika med ångest. Rå Ångets!! Huuu hatar dessa saker som gör att man känner "Hjälp får jag inte G på det här provet är jag körd!" Blää!


Juste jag bara undrar om det är någon som kan förklara för mig varför mina bilder inte synns!!?? De syntes förut ett tag, men nu är det bara små, ettriga röda kryss där istället. Och tänk alla supervackra bilder ni missar bara för att den här bloggen är lite knasig...
Så kan någon berätta för mig vad det är och hur jag kan åtgärda det!? SNÄLLA!!?????

tack på forehand, puss

Livet är en fest, håll med om det folk och fä!

Hej knasar!

Känner att jag börjar bli lite dålig på att skriva, men jag ska försöka bättra mig. Men ibland hinner man inte med att skriva när allt annat kommer på första plats. Skola, plugg, hobby och fritid. Allt ska man hinna med! Inte bara fritid där man ska göra roliga saker, utan även den sorts fritid där man verkligen inte har något att göra men som vilket ibland kan vara helt underbart! Jag älskar faktiskt den sortens oplanerad fritid! Till exempel när man kommer hem från skolan, och inte har en massa plugg, inte ska iväg på någonting snart och känner "Aha, men vad ska jag hitta på nu?Jag kan göra precis vad jag vill!!" Åh det är dom stunderna som förgyller livet.
   Eller när man kommer hem från skolan, inte har någonting alls att göra och när det inte är någon hemma, då är livet nice! Inget gnäll, inget tjat, man kan sova om man vill, spela lite gitarr om man vill (och det är ingen som skriker på en att man ska stänga sin dörr heller!) Kan det bli bättre??? KNAPPAST!

Men dom stunderna som också förgyller livet är när jag träffar vännen Ida! Idag var vi och tränade på Friskis, det var ett dans pass med många rörelser och lite småknepig koreografi, men jäkligt kul var det! Imorrn blir det matte-plugg (prov på onsdag=ÅNGEST!) och jag kan inte mycket, men det lär ju lösa sig. Man kan ju inte få sämre än IG hehe (ironisk?)

Annars har den gångna veckan varit rätt ok, inga större händelser förutom teambuilding med klassen i onsdags. Så stört kul och tack alla som medverkade! Första Ensamble lektionen i måndags. Det var spännande men lite läskigt.

Nästa vecka blir nog som vanligt, lång, seeg, tidigt mornar, sena dagar, matteprov men farmför allt så kanske den där lilla oplanerade fritiden dyker upp, and that makes me happy!

Puss till er från mig! p.s jag bara älskar den här åsnan, don't worry be happy! d.s

image4

Gudomliga smycken

Härlig kväll igår, tack alla som medverkade!



Shit, har ni tänkt på hur sjukt mycket fina smycken det finns? Googlade runt lite och hittade en online store,
www.saijtam.se och dom har världens sötaste smycken till grymmt bra priser. Passar både vardgas och fest, och jag som är ett stort fan av lite annorlunda smycken älskade den här sidan. Även om det är mycket pärlor (som annars är ganska vanligt) så har dom en egen touch på sina prylar. Det gillar Lollo!

Smakprov från deras sajt till edert förfogande:

image5   

         image11    
                                                              
                                                                                                                                                         
            

   

 

  

Flumm

Konstigt vad man har mycket att göra ibland! Om någon skulle fråga mig om vad jag gjort de senaste dagarna, eftersom jag inte skrivit i denna underbara(?) blogg på flera dagar(!), så skulle jag inte komma ihåg vad i hela universum som skulle ha tagit så snablans mycket tid. Vad har jag gjort som har tagit den lilla tiden framför datorn varje kväll som jag använder till att sumera dagen? Ingen jäkla aning!! Luft, livet går vidare, men ingen vet vad vi gör av det... Underligt tycker jag, men ack så sant!

Jag antar att inget väsentligt egentligen har hänt, annars skulle jag nog ha kommit ihåg det. Det gamla vanliga, man går upp och gör oväsentliga saker, tror att man gör något som kommer att förbättra ens liv, sover lite där emellan. Men vad tror ni? Tror ni att det vi gör med våra liv är meningsfullt? Kanske, kanske inte.

Nu känner jag att jag flummat på ett bra tag, underbart! Vad skönt det är att bara få skiva av sig alla känslor och tankar någon gång ibland. I <3 it! Även om det inte är storslagna grejer så kanske det kan påverka någon, det jag skriver. Eller?

Ta hand om er, för vi lever bara en gång!


Smyg-inlägg

Hej galna barn!!

Egentligen ska jag inte göra det här. Egentligen ska jag skriva en debattartikel i svenska om något roligt, intressant  ämne som jag verkligen känner något för. Men som om man kan komma på det där superintressanta ämnet! Never, keep dreaming!! Jag sitter i skolan och har svenska i en datasal, så att blogga lite känns mer lockande än att skriva debattartikel.
   Helgen var härlig, men gick jäkligt fort. Det var fredag, jag spelade lite tennis, kom hem. Sen helt plötsligt var det lördag. Träffade Nicole i Spånga, sen söndag. Övningskörning m.m.

Idag är det tisdag, och  jag var och klippte mig efter skolan. Det blev skitfint, men självklart kan ingenting vara perfekt. När jag gick hem från bussen så regnade, ja fullständigt vräkte det ner, och min fina nya frisyr var som bortblåst (eller bortregnad!) Kul kul!

Men man ska inte klaga! Livet är underbart, eller är det underlivet som är bart?? :P

puss från mig

Dagens skämt (Á la Kajsa) : 
-Hur låter fåglarna när de flyger över Lidingö?
- Piip Piip

haha hajjar ni?


image2                   image3     

Någon som minns Mumfie som gick på tv när man var gaalet liten ?? Jag minns honom väl... "Här är Mumfie, allting slutar lyckligt..." humm humm humm...

Laser för hela slanten!

Tjo knuttar!

Idag har jag varit lite i skolan, spelat lite tennis, chillat lite, segat lite. Inga läxor så långt ögat når! Usch och fy på mig, jag borde göra matte och fysik men lusten är lika med noll. Varför då? Därför att JAG inte fattar ett dugg!!  Antingen är jag barnet som Gud glömde, eller så är jag helt enkelt korkad i bollen. Jag tror på det andra alternativet, men för att slingra mig ur det hela så kan jag ju säga att Gud himself glömde mig när han satte intelligens i människornas hjärnor. Stackars stackars mig!! 

Imorrn är det någon speciell dag, så inga vanliga lektioner utan vi ska in till Fridhemsplan och spela Laser-game. Ena halvan av klassen mot den andra halvan. Ska bli skojjigt att krossa motståndarna, d.v.s speciellt ett par damer i klassen. Som tur är så är inte jag i deras grupp, så det är bara att mosa på.

Sov gott, nu somnar jag iallafall .....z z z .....z z ...z z...z z... z z...z z...


Skänker kläder till utsatta barn...även kallat garderobsrensning

Just nu sitter jag här och känner mig som en god människa. Hade nämligen lite tid över idag och beslutade mig för att göra lite nytta, nämligen att rensa garderoben. Och det som man kastar kan man ju lämna in till UFF eller något sådant så att andra kan använa det. Eller ännu bättre, att kläderna skickas till något annat land och kommer till nytta för fattiga. Och det blev en del som kastades...
   Vissa saker har man ju kvar för att de en gång i tiden var fina, närmare bestämt när man köpte dem, men som nu har mist sin forna glans. Synd tycker man ju, men eftersom det ändå bara hänger där i garderoben utan att bli använt, så är det lika bra att kassera det. Och jag har en hel del sådana grejer, så när jag var färdig hade jag en halv svart sopsäck med gamla kläder till godo. Även syster min gjorde en "liten" rensning, och även hon slängde en halv sopsäck. Så jag hoppas verkligen nu att dessa kläder skickas till några som behöver dem mer än vi!

Ja angående det som jag skrev igår har jag fått lite komentarer om hur man reagerar när någonting sådant händer (läs inlägget innan detta), och jag tror att om det hade blivit en riktig "cat-fight" så skulle jag nog inte ha suttit och skrattat precis. Vad skulle ni ha gjort? Sagt till dem, typ "Men snälla, bete er som vuxna kvinnor!" eller hoppat av bussen på närmsta station. Eller vad hade ni gjort?

Men nu vill jag faktiskt att hösten ska sätta in på riktigt. Jag menar, nu har det varit varmt och kallt om vart annat och man vet aldrig vad man ska ha på sig. Man tror att det är kallt och så sätter man på sig massvis med onödiga kläder, och sen blr man jättevarm när man åker till skolan. Och det är inte ovanligt med tvärtom heller. I veckan som var trodde jag det var varmt ute, så jag hade bara en tjocktröja när jag gick till tunnelbanan. Men det var ju skitkallt, och dagen efter försökte jag vara smart och sätta på mig en jacka. Fast då hade det helt plötsligt blivit varmt igen. Märkligt! 
   Shoppade höstjacka och skor med mamsen igår i Solna centrum, efter att Ida hade gått hem (hon sov hos mig). Så nu VILL jag att det ska bli 0 gradigt eller iallafall lite kallare. Burr så att man kan mosa in sig i mysiga halsdukar och varma vantar.

puss på er!


RSS 2.0