Dubbel S

Har idag gjort två saker som börjar på S: Shopping och spinning

På förmiddagen shopping inför pappas 50-års kryssning imorrn, och på eftermiddagen spinning på Friskis. Shoppade nya leggings/tights (vad är skillnaden, och vilket är vilket??), eftersom de gamla är helt utslitna, men även två supersöta t-shirtar på Gina. Halsbandet med en elgitarr som jag och Knäppis såg igår blev också mitt tillsammans med ett par liknande örhängen. I'm a rockstar! Har tänkt att ha smyckena imorrn på båten...

Och spinningen var skitrolig! Det var ett medelpass, och eftersom jag inte brukar spinna och bara har gjort det en gång tidigare så trodde jag inte att jag skulle klara av det. Men man orkar enormt mycket mer än vad man tror, och jag körde verkligen järnet hela passet igenom. Det kommer definitivt inte att bli den sista gången jag kör det kan ja lova!

Med trötta ben satt jag på tuben på väg hem, och ser då mamma komma gående ut från ett träningsställe. Hon hade också varit och tränat så jag hoppade av tåget snabbt som sjutton och ringde henne. Så jag fick skjuts hem, det var härligt. 

Två vänner från Götet (till päronen självklart) kom alldeles efter att vi kommit hem. Då blev det middagspaj och ostbricka, påskmust och kaffe. En salig blandning helt enkelt men mumsigt värre!

Nu ska jag få lite sömn tänkte jag... vill träna imorrn men vet inte om jag kommer hinna det. Hoppas hoppas!! Ska kolla om det är något pass man kan gå på, då kan man ju alltid gå upp i tid till det....

Höres och seses

Kärlek

Jag visst inte att man kunde bli kär i skor, trodde bara att det var enormt utseendefixerade personer som lyckades med det. Men fan jag är en av dom, och jag förstår hur det känns! DET ÄR KÄRLEK <3

Här har ni mina älsklingar, vem av dem tror ni vill gifta sig med mig?

              

image40


Hjärtegods

   

K:fem

Lite reklam såhär på kvällskvisten. Var i V-by idag på invigningen av nya K:fem som är en modegalleria med två våningar mode och fashion, och det var en trevlig upplevelse. Jättebra butiker med allt man kan tänka sig vilja ha, och även fiffiga butiker som har pärlor och någon med hälsoprodukter. Stort, ljust och luftigt var det, och när portarna slogs upp kl 17 idag så bjöds det på godis, vindruvor, dricka m.m. Jag och vännen spenderade ett tag med att trängas runt med alla andra från Västerort (verkade det som iallafall) som hade tagit sig dit idag. Många var det iallafall.
Men det var trevligt och det kommer definitivt bli dit man tar sig nästa gång man vill shoppa eller behöver få någonting inhandlat. Nu har dom typ allt där i V-by!
Och det bästa var nästan att dom hade Topshop, och det näst bästa kanske var att saker och ting var till ganska rimliga priser. Det finns både billiga grejer men även dyra. Prisklassen däremellan finns också med.
Jag diggar stället!

Innan kl fem var vi och fikade på Pallas. Riktigt nostalgiställe som man har minnen från barnsben av. Var alltid och fikade där med morfar när vi var i V-by när jag var liten. Det var mysigt, och caféet ser ungefär likadant ut idag, fast lite mer modernt men den har fortfarande samma känsla. Det satt en snubbe och spelade basfiol eller vad det heter när vi var där idag. Myspys på hög nivå!

Vet inte riktigt vad jag ska göra imorrn.... Vill försöka utnyttja dagarna så mycket som det går nu när det är lov. Ska försöka träna iallafall, tror på Friskis. Men får sova på saken eller nått...

Peace out <3

Pannkakspicknick

Gårdagen var trevlig, speciellt kvällen. På dagen var systra mi och jag och tränade på Friskis. Ett medelpass som lagom bra. Men jag är så avis på Aco och Pinglan som båda är och åker skidor nu, jag vill också!! Har inte fått min årliga dos av åkning för i år, buääähh! Två dagar, det är inte så mycket. Men jag har iallafall åkt och det är jag glad för.

K, M, S, och D kom till mig igår kväll. Vi hade jättemysigt, satt och snackade länge. Kände oss ganska hungriga vid halv två tiden så då masade vi oss till köket och gjorde pannkakor. Nattpannkakor, som vi tog med oss ner på mitt rum och smaskade på tillsammans med jordgybbssylt och socker. Yummie!

Nu har dom gått och här sitter lilla jag ensam kvar. Har bäddat och gjort lite fint i mitt rum, och tänkte snart gå ut och ta en promenad i solskenet. Sen ikväll kanske gå med K på prova-på-dans i stan... om jag pallar, men det lär jag göra.

På tal om igår. När man sitter 3 pers i en säng, så visst borde den hålla då? Inte braka ihop som min gör hela tiden. Igår var andra gången benet på min säng gick av när folk suttit i den. Första gången hade pappa ett reserv-ben i förådet. Den här gången har han nog inte det....
Så vi skruvade av de tre andra benen som var kvar och ställde sängen på golvet. Så nu sover jag lite lägre, lite bättre eller vad man ska säga...
EN SJUKT BRA ANLEDNING TILL VARFÖR JAG SKA FÅ EN NY SÄNG!

So long suckers, hörs snart igen.

Kärlek åt skogen

Jag hoppas att jag står där i vimlet om några månader...

    image32       image33

Puss till er alla


Sega ben och städad garderob

Tjue broos!! Visst är det skönt med lov? Fast vissa av er kanske inte har det längre? Jag tycker iallafall att det är ljuvligt!

Har inte gjort några roliga grejer idag som jag hade velat. Städat hela rummet, fixat lite, städat garderoben (och rensat ut massa kläder som bara ligger och skräpar) men det är bra att få det gjort någon gång. Vaknade fem i halv elva i morse och tänkte då sticka med mamma och träna. Men självklart så ska vi åka halv elva och jag hinner inte byta om och käka på fem min, så det blev inte av. Tänkte, "jag tar en promenad senare"...MY ASS att jag gjorde!
Har inte ens varit ute ynka fem minuter idag. En min på sin höjd när jag vädrade min matta... shit pommes alltså..

Åh juste ja!! Arvika-biljetten är nu bokad och betald. Yees äntligen!! Bara att vänta på sommaren och ladda inför det! Nu är det bara W.T.A.I-biljetten som saknas, men den fixar vi Felle!

Vill ni också boka biljetter till Arvikafestivalen 08, gå in på arvikafestivalen.se och boka redan idag!

Lite smygreklam men va fan.....

Några som kommer till festivalen är Timo Räisänen (en av mina favoriter), Death Cab for Cutie, Kent och miljoner andra grymma band. Har dock inte hört alla förut men ska nog tanka ner dom innan det är dags...

Nu dusch-time. Men vi hörs säkert imorrn, och imorrn blir det träning och inget annat!!!! Jag svär på min egen grav!

Kärlek till skogen


O-nyttodag

Har absolut inte gjort något vettigt idag, förutom att tränat ett medelpass på Friskis. Och det var kl elva i morse. Sen kom jag hem, åt lite lunch och har sedan dess... ja jag vet inte vad jag har gjort. Trummat och spelat lite gitarr, läst. You name it! Fett skönt men lite långtråkigt!

Imorrn blir det Romme med the family, ska bli mysigt! Jag längtar så enormt mycket efter att åka skidor så jag spricker snart. Men imorrn, då...

Juste idag kom påskharen till mig coh jag fick ett påskägg med godis i. Fick även två tröjor av min kära mor, de är välbehövda säger jag bara.

Nä nu ska jag försöka hitta lite musik som jag kan lägga upp här på bloggen, så håll utkik!

Work it out

Har nu suttit i ett par timmar och letat jobb för sommaren. Upptäckte att det verkligen finns jobb för vad som helst nästan. Grönan sökte folk som kunde jobba som Popcornmaskins-fixare. Schysst jobb!

Hittade några saker som var intressant. Vill gärna typ polcka jordgubbar någonstans på landet, kanske Ekerö. Man får vara ute hela dagarna och bli lite brun. Det känns som att man gör mer nytta då än om man typ sitter som försöljare och ringer runt. 
Men självklart hittade jag inget sånt där jordgubbs-ställe. Bara ställen där det var självplock för familjer. Men jag ska leta vidare!

Mailade till tre jobb; ett kollo för barn med funktionshinder, ett hotel (frukostpersonal) och ett jobb som bingovärdinna så jag hoppas verkligen någon av dem nappar. Vore kul!

Nä men take care, nu ska jag sova. Imorrn ska jag med mamma på ett Friskis-pass kl elva. Wish me luck! ^^

 

En helt vanlig fredag

Det blev Singstar hos Emmis igår, det var apskoj! Synd bara att det inte funkade när vi skulle sjunga på nyår... Men det kanske bara var bra egentligen, ödet eller något.

Och idag blir det en göra-alla-saker-som-man-inte-hinner-göra-annars- dag. Typ plugga, leta sommarjobb och boka biljetter till diverse sommarkonserter. En massa MÅSTEN som man måste göra, men det är lika bra att göra det med en gång. Sen har man hela lovet på sig att chilla och umgås.

Förresten, GLAD PÅSK till er!!! Hoppas ni kanske får ett påskägg, men framförallt allt att ni får ha ett riktigt trevligt lov och känna er extra uppskattade. Det tänker jag göra iallafall! Oavsett vad som händer!

image29
Hoppas på att jag får något av dem här äggen i dessa dagar. Så söta!

Gald påsk alla mina små kycklingar!


Hos Emma

God kväll, haft en någorlunda dag?

Är just nu hos Emma med Olle och Ribb. Vi tänkte spela Singstar eller något, får se hur det går.

Nä ska vara lite social nu,
puss

Snabbis

Hej barn, en snabbis blir det nu! Ska iväg till Madduschka om fem min för chillkväll med några. Längtar efter lite socialt umgänge! Mysigt!

puss kram

3ds Max- suck my balls...

Är det lungt eller? Vad händer i världen?

Själv sitter jag här och precis skrivit klart en produktbeskrivning av min stol Känslosam i Designen/Designmodeller. Den blev helt ok enligt mig, inlämning och redovisning imorrn. Jag ska bara plasta in mina tre färdiga ideér till stol, två i trä och en i glas. Det var den i glas (och rostfritt stål) som jag beslutade mig för att göra i 3D Studio Max (ett dataprogram för er som inte läser Cad). Den blev rätt nice när jag ritade den med våra markerpennor, färgskrap och babypuder men när man sedan gör den i datorn är det en annan femma....

Kan någon förklara för mig hur det kan bli mörkare och mörkare för att till sist bli kolsvart när man lägger in en sjuhelvetes massa lampor i det här förbaskade programmet? VA?! Den som vet svaret, SVARA!

Den ska nämligen vara inlämnad och klar, renderad, imorrn. Och jag har typ gjort klart själva stolen men inget ljus och inte mycket till omgivning. Blä, det ska bli skönt när den här förbaskade kursen är slut....

Men man kan för övrigt få till jäkligt snygga grejer i 3D Studio Max, om man bara är duktig;

         

och det är inte jag...

Det blir nog till att komma lite tidigare till skolan imorrn för att hinna klart med det sista, annars är jag
rökt med stort R.

puss kram


*Mingeltingel*

Ok detta inlägg skulle varit publicerat igår, men någonting krånglade så jag kunde inte lägga upp det...



Tack M för en sjukt rolig fest igår!!! Har inte haft så roligt på länge! Vi dansade in i natten till b.la Stampa med Leroy (Nipoe??), Tetris och Kundvagnen. Det var även en släng av Currygrutan där á la Andy. Det får bli klassdansen från och med nu, Kundvagnen och Currygrytan^^

Idag var det Kemi-plugg som gällde. Vaknade hos Kajsa med en lätt huvudvärk, men det var det värt. Efter någon timme ringer ansvarig för KI Friskis&Svettis och frågar om jag kan jobba stängning idag.

- "Hej det här är X från Friskis&Svettis, är du pigg och vaken redan?" (klockan var tio då)
- "Eh vaken är jag men pigg vet jag inte..." svarade jag.

Det slutade med att jag först skulle jobba, men att jag sedan ringde och sa att jag inte kunde. Plugget känns lite viktigare än annat ibland...




A och nu är det måndag på riktigt! Försov mig i morse, skulle upp sex vaknade sju. Men så blir det ibland. Kom faktiskt bara tio min för sent, inte illa....

<3

Let the party start


image19
image22
Skulle absolut inte banga på den klänningen... och inte skorna heller för den delen!

image21

Spana in vad jag hittade! Klippdockor Sailor Moon! Såna hade aldrig jag när jag var liten...

Är redo för lite party snarast, kanske blir av i helgen. Bara vänta och se.

          
 
LBD, den längst till höger är så jäkla snygg. Alla dessa små svarta från Topshop.com

Tagga till, fredag imorrn, partystämningen ska vara på topp!! <3


I sold the world mohaha!

Musik från mig idag!

1. David Bowie har gjort en skitbra låt, men som är ännu bättre när Nirvana har gjort en egen version av den.
Nirvana- The Man Who Sold the World
Åh den är underbar!!

Curt Cobain
sjunger som ingen annan låten The Man Who Sold the World
image15




























Någon som har sett filmen Juno? Den finaste film jag sett på väldigt länge! Såg den på planet till Indien, typ tre gånger. <3 den!
Jag fastnade för den sista låten i filmen, Anyone Else but You. Så jag sökte på den och såg att det var The Moldy Peaches som gjort den. Den är supergullig! 
image16

Lite bilder från filmen Juno:
image17

image18


puss hej från mig!


What's the story morning glory?

What's the story morning glory?

Hur mår ni? Haft en bra dag?

Jag har haft en skaplig dag. Gick och la mig rätt tidigt igårkväll, så jag har känt mig utvilad hela dagen. Eller utvilad och utvilad, så pass utvilad man kan vara en skoldag. Men det är skönt!

Hade lite olika ämnen idag. Bland annat gympa, matte och kemi. Senare när dagen var klar blev det Tisdagsbandy med Kajsa och boysen som vanligt. Nice

Imorrn TE-dagen, går från nio till halv tolv ca. Men har en lektion kl tre så jag måste ändå vara kvar. Ska försöka plugga lite på den tiden.

Sitter just nu och hittar trevlig musik att förgylla dagen med på lastfm.se
En rätt ok sida. Har ni inget för er, bli medlem och börja lyssna.

Love <3

Skitdag

Hej bloggen.

Idag gick allt skit, och jag har inte gjort en enda läxa även fast jag ligger efter. APA på mig.

Nu dusch, sen sova. Klockan är snart halv nio, ska bli härligt.

Vad gör ni en kväll som denna?



Kärlek från apan!

Indien 08

Så är man hemma igen då. Känns tragiskt fan... Hade kunnat stanna där minst två veckort till! Men vi hade det underbart iallafall!

För er som inte läst bloggen tidigare så var jag i Indien i två veckor. Kom hem igårkväll. Däckade i soffan vid halv tio tiden. Vaknade elva och släpade mig till sängen. Kommer då på att jag ska upp tidigt dagen efter för att vara tränare åt "mina" barn. Nice! Så det var bara att helt enkelt ställa väckarklockan.

Tänkte beräta lite om resan, kortfattat. Skulle kunna skriva hur mycket som helst men tror det vore bäst för er om jag inte skriver allt. Ni kan bara föreställa er.
Vi flög från Arlanda på eftermiddagen den 21/2 till Helsinki men det finska flygbolaget Finnair, och där bytte vi till ett plan som flög oss till Mumbai. Den flygturen tog ca 7 timmar. I Mumbai bytte vi flyg igen, och flög ner till Goa. Därifrån taxi till vårt hotell. Nice nice!
Stannade i norra Goa, Candolim, i ett par dagar. Därefter en vild taxifärd ner till södra Goa, kallat Palolem. Visste ni att Goa är lika stort som Skåne och att det bor 14 milj. invånare där? 
Palolem var underbart! Det var mest backpackers som hade slagit sig ner där. Mamma och pappa kanske var de äldsta... nästan..Men om jag ska åka efter gymnasiet någonstans i världen skulle jag inte banga på att åka dit alltså. Rena paradiset, och billigt som tusan! Man bodde i hyddor på stranden, och de små barerna/restaurangerna låg tätt intill varandra på den långa standen. <3 på Palolem säger jag bara!!
Efter Palolem tillbaka till Candolim, och spenderade tiden där i några dagar.
Det sista vi gjorde var att flyga tillbaka till Mumbai. Vi bodde där de två sista nätterna. Mumbai kan jag sammanfatta med fem ord, smutsigt, fattigt, trångt, galet, stort. Och så var det! Men det var en väldigt häftig upplevelse bara det!
Sen var vår semester slut och vi flög hem.

Lite extra inlägg om ställena vi var på:
I Candolim och Palolem störvade det heliga kor fritt omkring lite varstans. På standen, i restaurangen, på gatorna. Men människorna där tog det bara helt lugnt och körde antingen runt och förbi korna, eller väntade på att det skulle ströva ut från restaurangen. Tror att man får någon form av staff om man skadar en ko eller nått där. För övrigt så käkade korna kartonger i brist på annat. Mums...eller?...
Vi såg även elefanter på gatan en gång. Det var tufft!
I Mumbai låg folk på gatorna och sov på nätterna lite här och där. Hemskt när barn kommer fram, smutsiga och ledsna, och tigger pengar av en. Det var en liten flicka som var helt besatt av min glass som jag åt. Fan vi ska vara jäkligt glada att vi är födda i rätt del av världen där fattigdom inte är vardag för många.
Vi åkte även igenom de värsta slumkvarteren i Mumbai när vi kom, första dagen. Vi skulle till en annan del av flygplatsen och var tvungna att åka en bit genom staden med taxi. Folk bodde i hopsnickrade skjul, drack smutsigt vatten, hade inga toaletter och gjorde sina behov på den lilla grusvägen som skulle vara huvudgata. Sopberg överallt nästan, och det luktade gammal apa. Och överallt kryllade det av människor, vuxna och barn. Hu det var inte en vacker syn, men bra att ha sett för att få lite perspektiv på livet.


Shit nu har jag skrivit mycket. Men resan berörde mig kan jag säga, på gott och ont. Kommer deffenitivt åka tillbaka till Indien om jag får chansen i framtiden.

Nu är det bara att tagga till, skola på måndag, och då försöka ta igen allt det jag har missat under den veckan jag var borta. Fortsätt simma, fortsätt simma......

men puss på er, nu ska jag lägga mig och läsa "Vingklippt ängel" av Berny Pålsson. En helmsk bok om en flicka som skär sig och handlar på olika behandlingshem.

Respekt åt de heliga korna!


RSS 2.0