Från båt till båt

Nu var det ett par dagar sen jag skrev, är det en vecka?? Kanske, men jag kan ursäkta mig med att ha varit på sjön i ca en vecka. Med mamsen och papsen förstås, men det var rätt mysigt ändå. Badade en del (ganska självklart eftersom vår båt inte har någon dusch) och käkade god mat som var grillad på klipporna.
   Regnet slapp vi hela veckan förutom näst sista dagen och då regnade det allt det som inte hade fallit innan. Det vill säga, det VRÄKTE NER!! Eftersom man befinner sig i en båt blir allting så underbart blött och fuktigt, även om det ligger "inomhus". Man kan fortfarande känna fukten i kläderna dagen efter att det har regant när man är i en båt.

Men hur som helst, mitt i vår båtfärd bestämde vi oss för att göra ett avbrott från båten...till en helt annat båt, en Åhlandsfärja! Hipp jurra, tänkte jag... men vid närmare eftertanke kände jag att det var lite knasigt att byta från båt till båt. Men Åhlandsfärjan är ju... ja...en ganska bra bit större än våran lilla Anna (vår båt) så det kunde ju vara bra att byta miljö för några timmar.
   Och så blev det, vi åkte den där Åhlandsfärjan och åt en god buffé där det mesta i matväg ingick. Sen shoppade jag en parfym och det blev Chanels nya, Chance. Doftar ljuvligt av citrus och jag vet inte vad!!

image12

Så ja, från båt till båt till hemmet. Nu är jag hemma och kommer inte röra mig från stan tills skolan börjar igen vad jag vet iallafall. Men nu kan man ta igen den tid man missat i sommar med vänner och sol+bad i STHLM!!

puss på kind från lilla Lollo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0